Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się pierwszego razu!

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. On nie chce robić niczego na siłę ale to ja już bym chciała. W przyszłym roku wychodzę za niego za mąż. Jestem dziewicą ale po prostu jakoś nie mogę się przełamać. Czego się tak boję? Bólu, nagości, swojego ciała, że nie będę zbyt dobra bo on już spał z 1 dziewczyną i wg. Co zrobić? Przecież ja w ten sposób pokazuje,że mu nie ufam.

Gość gość
wiec rob mu tylko loda

Gość gość
Ja wsadzi na chama i zacznie rombać to zobaczysz a to wyczucia ani delikatności za grosz nie ma

Gość gość
No to nie myśl tylko działaj, opóźnianie nie pomoże, a sam 1 raz nawet jak boli to nie jest nic strasznego. Nie musisz być od razu dobra, facet na pewno o tym wie, a czeka tyle na seks, że na pewne wg niego będzie dobry.

Gość gość
On jest bardzo delikatny! Wiem, że będzie niesamowicie ale co jak np zobaczy rozstępy? Jak wkładam sobie tampona to trochę boli a co dopiero jego członek, on jest ogromny. Dziewczyny co czulyscie podczas waszego 1 razu?

Gość gość
spoko ja mialam 17 lat jak to zrobilam i czulam tylko takie klucie. Krwi nie bylo :) jak bedziesz dobrze wilgotna i rozluzniona nie bedzie bolec. Potem bedzied juz tylko lepiej:)

Gość gość
Heh dzięki (^^) z wilgotnoscia problemu nie ma bo mnie w nim podnieca wszystko, to straszne. Chcę a nie chcę. Kiedyś potwornie się przestraszylam kiedy położył się na mnie i przytrzymal moje ręce, pomyślałam że to taka gra wstępna! Nie chciałam, nie wiem cy po ślubie to się zmieni