Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baby patrzą tylko na wygląd!

Polecane posty

Gość gość

Latała za mną jak su/ka z cieczką a jak zbrzydłem to udaje że nie zna.

Gość gość
Ale pewnie charakter Ci został.,a to ważniejsze!s

Gość gość
"Latała za mną jak su/ka z cieczką " bo byłeś ladny i nic po za tym

Gość gość
Ps,i jak jest taka walnięta i bez wrażliwisci to Ty też udawaj że jej nie znasz.s

Gość gość
Mam ja juz w du.. Szm/ata sie okazala a chciałem jej zrobic dobrze nie zasluzyla na to dzi**a

Gość gość
Baby patrzą ale głównie na kasę i samochód. Jak masz nowego merca i pensje powyżej 7 koła to możesz być niskim grubaskiem z krzywym nosem a laski będą Twoje

Gość gość
7?czemu nie 10?🖐️

Gość gość
Ale z was idioci,jak wy nic nie wiecie i kobiecych oczekiwaniach.A Ty powyzej ,jak ty myslisz ze kazda zainteresowana toba kobieta ma na mysli sex,to chyba dobrze,ze juz za toba nie lata bo by sie gozko rozczarowała.Tak sie zastanawian co a w tobie widziała,jak ty masz takie skojarzenia.Ci wy wudzicie w kobietach cholerni zbiczeńcy,pi powyzszych wpisach ,wiem co-materiał do kopulacji.s

Gość gość
Ja widziałem w niej coś o wiele więcej niż faktycznie znajduje się w jej wnętrzu. Miałem klapki na oczach, myślałem że to dobra kobieta a to kawał ku/rwy okazał się być. I to jeszcze stara durna zdzira za malolata się brała takiego jak ja mając swojego chłopa w domu.

Gość gość
Za małolata?.ja bym nigdy na młodszego nie spojrzała dla mnie 3 lata młodszy to już małolat !!Zawsze sie denerwuję jak sie tacy np 25 l.giwniarze sie mna interesuja!.Bo raz że mam swoje lata (co mnie to obchodzi że gowniarze mysla ze mniej).po drugie mam dzieci.s