Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mawil

jak zyje się w Brighton

Polecane posty

Gość mawil

Witam, Mam pytanie do osob ktore mieszkają w Brighton lub wiedzą cos na temat życia w tym mieście. Mam możliwość pracy w tym mieście ze stawka 14£ na godzinę (na rękę) na pełnym etacie. Czy z taką stawką stać mnie będzie na wynajem mieszkania z 2 sypialniami i normalne życie. Mówiąc normalne życie nie mam na myśli zabaw do bialego rana i podróży kilka razy do roku. Mam na mysli normalne zakupy, standardowe rachunki itp. Słyszałam,że jest to drogie miasto i zastanawiam się czy warto "pcgac się" w takie miejsce. Dodam, ze mój mąż też planuje tam pracowac więc dojdzie jego wynagrodzenie do budżetu rodzinnego. Mam do wyboru jeszcze Croydon i Folkestone ale słyszałam,że to nieciekawe miejsca. Proszę o Wasze wrażenia związane z tymi miastami.

Gość gość
drogie miasto, ale gdybyście oboje mięli taką stawkę to dacie radę. Jedno z najbardziej tolerancyjnych miejsc w UK, bardzo kolorowo...no i plaża.

Gość gość
Brighton jest najwiekszym miasteczkiem turystycznym w uk Ja bylem tam tylko na zwiedzaniu 1 dzien.Bardzo fajnie ale poza sezonem to tam roboty raczej malo.

Gość mawil
Dziękuje za zainteresowanie tematem. Mój mąż jest barmanem więc nie wiem czy miałby taką samą stawkę jak ja. Nie mam pojęcia jak zarabiają barmani w uk :/

Gość mawil
ja zamierzam tańczyć na rurze . chyba zarobkami mąż mi nie dorówna?

Gość mawil
Żal mi was ludzie, którzy musicie chowac sie w internecie żeby wylewać swoje frustracje na innych. Osoba,która podszywa się pod mój nik nusi byc bardzo niespełniona w życiu. Wszystkim, którzy udzielają odpowiedzi zwiazanych z moim wątkiem bardzo dziękuję. A pozostalym....no cóż. Jak to sie mówi "Chama i AIDS nie wyleczysz" :/