Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość felieli

Mam fajną szczupłą zonke a myślę o grubej eks

Polecane posty

Gość felieli

Ta gruba eks to moja pierwsza dziewczyna była. Odkąd ja znalem miala problemy z waga. Raz wazyla mniej raz wiecej. Teraz jest w ciazy i po jednym porodzie i mocno przytyla ale jak wspominam to co kiedyś z nia wyprawialem to totalnie mi to nie przeszkadza. Sam sie sobie dziwie bo mam zadbana zone ale mysli o eks pojawiają się co jakis czas. Mialem z nia zawsze fantastyczny i bezpruderyjny seks. Ona zawsze miala ochote nie bylo to tamto. Chcialem mialem, a nawet jak nie chcialem to i tak potrafiła mnie dosiasc ze trzy razy. Nie miala umiaru. Z zona juz jest inaczej. Fajne efekty wizualne kupuje jej seksi bielizne lubie na nią patrzeć. Ale nie ma mowy o soontanicznosci. Jak chce seksu ona zawsze musi sie umyć. Nie wyobraza sobie iść z marszu i to mnie irytuje. Eks nie miala takich oporów czy to las czy samochód czy oo całym dniu czy z rana zawsze chętna. Tak mnie to krecilo. Jej maz musi miec z nia dobrze. W sumie ja tez zle nie mam ale jak ja spotkam to przez tydzień nie potrafię przestać myśleć. Ech.... :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować