Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_przedszkolaczka

piosenka na dzien ojca

Polecane posty

Drogie forumowiczki Moja 5-letnia corcia od kilku dni uczy sie piosenek na przygotowywany przez przedszkole wystep z okazji Dnia Ojca I Dnia Matki. M.in. nuc***ioseneczke na Dzien Ojca, ktorej tekstu (w odroznieniu od innych piosenek takich jak:'A ja wole moja mame' czy ' Ta piosenka jest dla mamy') nie moge nigdzie znalezc. Chcialabym z nia pocwiczyc tekst piosenki by lepiej go sobie utrwalila na wystep. Moze pociecha ktorejs z Was tez uczyla sie tej piosenki? Ponizej fragment tekstu, ktory jak dotad udalo sie zapamietac mojej corce:) 'Tata to jest pracus bo ciagle pracuje Tato, tato bawmy sie Jesli mozesz caly dzien'

Gość mama_przedszkolaka
hej czyzby byla to az tak malo popularna piosenka, ze nikt nie zna tekstu :(

Gość gość
Ja jestem przedszkolankę i niestety... pierwszo slysze, nie mogę z niczym skojarzyć...

ojej szkoda:( w sumie to jest malo piosenek na dzien Ojca, zdecudowanie wiecej jest dla Mam :( Pewnie dlatego taki twardy orzech nam sie trafil :( Piosenek na dzien Mamy juz sie nauczylysmy tylko ta na Dzien Taty nam zostala. No zoc jezeli nikt nie zna to po prostu poprosze 'Ciocie o podanie tekstu piosenki do nauki :)