Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak będę sobą

co jest ze mną nie tak

Polecane posty

Gość i tak będę sobą

Trafiam na samych frajerów, czy to znaki czasów :O Podobno ładna zgrabna, atrakcyjna... a już nie raz słyszałam, że się mnie faceci boją :O Natomiast Ci poznani przez net porażka :O

Gość gość
kolejny temat z cyklu jestem wspaniałą księżniczką, a świat jest niesprawiedliwy aż chce mi się srać szczerze? jak się wyżej sra niż du/pe ma to potem zamiast życia ma się rozwolnienie a zatem na zdrowie

Gość gość
Sranie w banie, faceci- na szczęście nie wszyscy! - lubią płytkie nijakie puste laski. Mam kolegę przystojny facet, a wybrał sobie na dziewczynę, nie dosyć, że tępą, nie wychodzącą do ludzi, straszną , wychudzoną dziewczynę. Byłam w szoku jak ich razem zobaczyłam, zapytałam się go dlaczego akurat ona, a on na to : bo brzydka mnie nie zdradzi i nie zostawi. Inny znowu wybierał grubaski- sytuacja i słowa takie same. Szukaj po prostu faceta na poziomie, inteligentnego, który się ciebie nie wystraszy. Powiem Ci że łajzom wszystko jedno dlatego podchodzą do ładnej kobiety, jak ich spławi to nic się nie stanie. A fajny facet, zwykle zbyt dużo przemyśla, za bardzo boi się odrzucenia, więc zwykle idzie na łatwiznę i bierze chętniejszą.

Gość gość
co za rożnica ... niech se bierze co chce ... do autorki: nic, z tobą ok i z "frajermi" rowniez ok ... poprostu macie inne charaktery i szukacie "swojej duszyczki" a trafiacje na cudze i tyle