Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika____

Fagas mamy

Polecane posty

Gość Monika____

Ponawiam pytanie z dzialu ogolnego ale tam byla taka mnogosc tematow, ze nim doczekalam sie na jakas sensowna odpowiedz to moj temat spadl chyba na samo dno. Teraz wklejam na erotyczny bo o ile wczesniej tylko domyslalam sie, ze fagas mamy probuje sie do mnie dostawia o tyle teraz mam niemal pewnosc, ze to zbok. Ale po kolei. Do mamy przyjezdza pewien fagas i ja jakos go toleruje, bo nie cce zeby mama na zawsze zostala samotna. Fagas ma tez te zalete, ze zawsze daje mi na tzw. kino choc doskonale wie, ze u nas nie ma zadnego kina. Kiedys byly dwa, a z garnizonowym to nawet trzy ale dzis nie pozostalo juz zadne. Krotko mowiac daje mi kase, bym sobie poszla a on w tym czasie bedzie sie zbykal. Ok, rozumiem. Jednak ostatnio mam wrazenie, ze on zaczyna i mnie adorowac. Poczatkowo sadzilam, ze chce sie niejako wkupic w moje laski. Ale jak mowie, ja go toleruje i bez tych umizgow. Toleruje ze wzgledu na mame. Nikt nie powinien byc samotny. Ja wkrotce pojde na studia, moze wyjde za maz, a mama... Niech juz ma swego fagasa. Jednak on wyraznie do mnie uderza. Niby nie powiedzial nic wprost jednak umiem wychwycic seksualne podteksty. On niby mnie komplementuje, jaka jestem piekna, ale komplementowanie ksztaltnych piersi i checi ich zobaczenia to juz chyba przesada. Niby zarty ale... Nie wiem co robic ani jak sie wtedy zachowywac.

Gość senea
" ale komplementowanie ksztaltnych piersi i checi ich zobaczenia" Prosił byś pokazała mu cycki?

Gość Monika____
Nie wprost. Mowil tylko, ze wiele by dal, by zobaczyc takie piersi. Czyli niby oficjalnie o nic mnie nie poprosil ale...

Gość wera36
ile masz lat

Gość gośćon
To mu pokaz i daj possac sutki będzie wniebowzięty

Gość Monika____
Sama daj mu possac, idiotko! Ale kiedys by sie utwierdzic w moich podejrzeniach, ze na mnie leci celowo wyszlam z lazienki okrecona w sam tylko recznik. Ciekawa bylam reakcji faga. I oczywiscie gapil sie na mnie dopoki nie zniknelam w swoim pokoju. Czyli chyba mam racje...

Gość gość
A ty masz faceta czy nie?

Gość senea
Głupia jesteś że tak go prowokujesz to jasne że facet będzie się gapił na młodą dziewczynę. Ile konkretnie masz lat?

Gość Monika____
Nie. Nie mam chlopaka. Ale nie rozumiem co to ma do rzeczy.

Gość gość
Moim zdaniem jak ktoś prowokuje to znaczy że ma ochotę na cos konkretnego...

Gość Monika____
Jak to ja go prowokuje? To juz mi nie wolno we wlasnym mieszkaniu prysznica wziac gdy fagas akurat przyjdzie?

Gość gość
Ubierz się pod prysznicem przecież to wiadomo że bola kobieta nakryta ręcznikiem działa na faceta....

Gość senea
Twoim zdaniem chociaż przystojny ten facet?

Gość Monika____
Nic nie rozumiecie. Ja specjalnie wyszlam nago, tzn. w samym tylko reczniku, zeby zbadac jego reakcje. Gdyby na mnie nie lecial, to bylabym mu obojetna bez wzgledu na okolicznosci. A on caly czas gapil sie na mnie. To chyba o czyms swiadczy, no nie?

Gość gość
Każdy facet będzie patrzył na kobietę w ręczniku tak jestesmy zaprogramowani....a tym bardziej jesli jesteś atrakcyjna laska....

Gość gość
gimbaza...

Gość Monika____
Dla mamy przystojny. Dla mnie srednio. Ma swoje lata. Chociaz jak na swoj wiek to trzyma sie calkiem niezle, nie powiem. Przynajmniej nie jest lysy. No i dosc wysoki, co ja uwazam za plus, bo tez jestem raczej wysoka. Jedyne co mi sie w nim naprawde podoba to stopy. Nosi chyba 45 i bardzo dobrze, bo dla mnie facet powinien miec duze stopy. Ogolnie jak na fagasa w tym wieku to moze byc.

Gość gość
To bierz go bardziej nakręć...

Gość senea
Masturbowałaś się myśląc o nim?

Gość Monika____
A jakie to ma znaczenie? Chyba kazda sie masurbuje. Co maja fantazje do rzeczywistosci. W myslach robilam to tez z nauczycielem co wcale nie znaczy, ze chcialabym mu naprawde rozbic rodzine. W ogole mam wrazenie, ze wy trzymacie bardziej jego strone. No nie tego sie spodziewalam.

Gość gość
jesteś dorosła , nie umiesz dać mu w ryj?

Gość senea
Czyli masturbowałaś się. Czyli on ci się trochę podoba.

Gość gość
Najpierw machasz mu cipka przed oczami,a potem zgrywasz cnotke n/i/e/w/y/d/y/m/k/e.

Gość Monika____
Za co mam dac mu w ryj? Za to, ze sie patrzyl? Nie jestem dorosla. Ale do osiemnastki juz nie tak wiele

Gość Monika____
Nie machalam mu zadna cipka!!!!!!! Napisalam chyba wyraznie, ze bylam w reczniku! czytac nie umiesz????

Gość gość
Masz ochotę się bzykać z nim tak samo jak on z Toba taka jest prawda....

Gość gość
Prowokowanie go w samym reczniku to nic innego jak machanie cipka.

Gość wera36
samo patrzenie to jeszcze nic nie znaczy po za tym byłaś w ręczniku czyli zakryta więc nie ma chyba powodu do obaw

Gość Monika____
Do senei. Nie podoba mi sie ten fagas! Napisalam tylko, ze podoba mi sie jego wzrost i duze stopy. I tyle. Nic wiecej.

Gość senea
Przyznałaś że mastrubowałaś się myślac o tym facecie czyli wnioskuję że musiał Ci się choć trochę podobać.