Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Monika____

Fagas mamy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Zapro艣 jakiego艣 fajnego faceta do domu i caluj i obmacuj si臋 przy nim z tym facetem to juz odpu艣ci.....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Monika____
I co z tego, ze sie masturbowalam? Dla Ciebie fantazje i rzeczywistosc to to samo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszyscy wiemy ze tylko czekasz zeby cie zerznal!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika____
Do warei36 On nie tylko patrzy. Patrzyl i nic nie mowil gdy wychodzilam z lazienki ale wczesniej to probowal zagadywac. Szczegolnie gdy zostajemy sami w domu, bo mama czasem pracuje takze w soboty a on zostaje u nas na caly weekend. Mowil jaka jestem ladna, ze mam ksztaltne piersi, ze chcialby moc takie podziwiac, itd. Dla mnie takie adorowanie to jak proba podrywu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawy i napalony
A jak robi艂a艣 sobie dobrze to wyobra偶a艂a艣 sobie sex tylko z nim czy mo偶e w tr贸jk膮ciku ze star膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej poddaj go kolejne pr贸bie najlepiej innej i b臋dziesz mia艂a pewno艣膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika____
Myslalam juz o drugiej probie ale sie wstydze. Przyszlo mi do glowy, by podczas przebierania zostawic troche uchylone drzwi tak, by przechodzac przedpokojem mogl mnie zobaczyc. Jak sie zatrzyma i spojrzy, to wszystko jasne. Ale jeszcze tego nie zrobilam, bo zwyczajnie stydze. Nigdy dotad nie przebieralam sie przy zadnym facecie. Poza tym i tal musze wstrzymac sie az bedziemy sami w domu. Przy mamie to on sie pilnuje i nawet komplementow mi nie sadzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale masz chcice,brak ci jakiegos peniska!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ppsychoanalityk
Sprawa wygl膮da tak: - Nie masz w艂asnego ch艂opaka, a potrzeby seksualne rosn膮. - Facet matki niby ci臋 nie jara ale palc贸weczk臋 z nim ch臋tnie sobie robisz. Na marginesie - palc贸weczka by艂a jedna czy kilka? Mo偶e w my艣lach robisz to regularnie z nim? - Poddajesz go 艣miesznym prubom kt贸rych celem jest tak naprawd臋 zach臋ceniem go. - W rzeczywisto艣ci pod艣wiadomie chcesz by膰 przeleciana ale tak 偶e to on ci to zrobi艂 a ty niby nie chcia艂a艣. Mam racj臋? Jak zawsze mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wera36
Faceci maj膮 to w genach zawsze zagaduj膮 艂adn膮 dziewczyn臋 podziwiaj膮 itp. w wi臋kszo艣ci to tylko im 艣linka cieknie i to wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika____
Jestescie wszyscy debilami i nie chce mi sie z wami pisac! Czy kazdy facet to taki seksualny fagas? Poza tym to forum kobiece wiec co tu robia nastepne fagasy???? Wszyscy woooon!... Chwila szczerosci. Tak, wlasnie regularnie sie masturbuje i to wlasnie myslac o nim. To moje mysli i mam prawo wyobrazac sobie co chce! Nic komu do moich mysli. Jak sobie wyobraze, zezastrzelilam nauczycielke z mamtmy to tez jestem morderczynia? Nawet gdy to bylo tylko w myslach?? Jestescie wszyscy baranami... Zaluje, ze tu napisalam temat. Ale czeho moglam sie spodziewac po baranach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja gdy sie masturbuje to zawsze wyobrazam sobie osobe z ktora chcialbym uprawiac seks, inaczej jak mialbym sie podniecic? Z toba jest tak samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wera 36
Wiesz faceci to tylko mocni w gadce a w rzeczywisto艣ci to d**y. A ci co tu pisz膮 to szczeg贸lna odmiana goryli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wybacz ale... Prawd臋 ci Psychoanalityk napisa艂 bo skoro podoba Ci si臋 wyobra偶anie jak on Ci臋 bierze i masz orgazmy to wybacz... Jak jeszcze Ty sama chcesz mu si臋 pokazywa膰 a to nago w r臋czniku a to ca艂kiem nago podczas przebierania to wybacz... Nie on leci na Ciebie tylko ty na niego. Taka jest prawda wybacz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dokladnie. Gdyby chciala zeby sie odczepil, to nie wymyslalaby tych wszystkich prob zeby go sprawdzic. Widac takie droczenie sie z nim ja podnieca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A na co liczylas ze sie nie podnieci gdy bedziesz w recznku?Kazdy facet sie podnieci nawet ginekolog przy badaniu mlodej piczkiu chba ze jest gejemn to wtedy nie.To dlatego ide z mezem na badanie do gabinetu ginekologicznego i maz patrzy na lapki ginekologowi podczas badania cipki bo gdybym byla stara to by sie gin nie podniecal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
+my艣l臋 ze on ci sie podoba, ze lecisz na niego, nie poddawaj go zadnym probom bo tylko dolewasz oliwy do ognia, nie rozmawiaj z nim na takie tematy i gadki o piersiach i inne ucinaj w zarodku, chyba ci to schlebia, to facet matki i chyba byloby jej przykro jakbys go jej odbila, ty go jawnie prowokujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika____
Do goscia z 18:20 A ja wlasnie tak nie mam, ze musze sie masturbowac z kims kto mi sie podoba. Wlasnie wiele razy mam odwrotnie. Kiedys bylam na imprezie i taki chlopak probowal mnie obmacywac a ja mu dalam w pysk, normalnie przy wszystkich, i sie skonczyly glupie zagrywki. Ale po powrocie do domu, gdy juz lezalam pod koldra wciaz jeszcze wzburzona tamtym zajsciem to aby rozladowac napiecie zaczelam sie masturbowac. Tylko, ze w moich myslach wszystko potoczylo sie inaczej. Nadal mu sie nie dawalam obmacywac ale on zaczal brac mnie sila, a inni koledzy zaczeli mu pomagac, przytrzymywac mnie i sciagac ze mnie ubrania. Szczytowalam fantazjujac jak g***** mnie przy wszystkich. Teraz moje pytanie. Czy naprawde sadzisz idiotko, ze chcialabym zostac zgwalcona? Oczywiscie, ze NIE!!!!!!!!!!!!!!! Z tym fagasem tez czesto wyobrazam sobie, ze jestesmy sami w domu, a on wchodzi do mojego pokoju i mimo moich protestow zaczyna brac mnie sila. Tak, przezywam wtedy orgazm. Ale w realu za nic bym nie chciala czegos podobnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pokr臋cona to ty jeste艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wera36
fantazje to fantazje i tyle oczywi艣cie jedni pr贸buj膮 wprowadzi膰 w 偶ycie a drudzy pozostaj膮 tylko w sferze fantazji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyno, te Twoje pr贸by mog膮 by膰 odebrane przez tego faceta jako zach臋ta do dalszych zaczepek i odwa偶niejszych gest贸w z jego strony. Wi臋c ju偶 nic wi臋cej nie r贸b. Na drugi raz, kiedy zacznie mowi膰 o piersiach, utnij kr贸tko t臋 rozmow臋, powiedz, 偶e sobie nie zyczysz takich tekst贸w. To ju偶 zakrawa na molestowanie, wi臋c mo偶e powiedz mamie, 偶e jej facet sobie na takie co艣 pozwala? Nie wygl膮da to najlepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ppsychoanalityk
Niezgodz臋 si臋 wera. Ona pod艣wiadomie mimo 偶e nie zdaje sobie z tego sprawy to w艂a艣nie d膮偶y do sytuacji a偶 on kiedy艣 naprawd臋 wejdzie do jej pokoju i zrobi jak to opisa艂a. Naj艣mieszniejsze 偶e w realu te偶 b臋dzie mia艂a orgazm tylko teraz nie chce si臋 do tego przyzna膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika____
Jak to nie poddawaj go probom? To mam zyc w niepewnosci? Mam nie wiedziec czy on naprawde mnie molestuje czy nie? Po pierwsze - proby nie sa zadnymi prowokacjami tylko probami. Po drugie - ja uwazam, ze jak facet jest zakochany w jednej kobiecie to nie ma prawa zwracac uwagi na inne kobiety. Po trzecie wreszcie - to moj dom i mam prawo sie przebierac nawet przy calkiem otwartych drzwiach!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ej ty rzeczywi艣cie wybierasz si臋 na studia? A jak膮 uczelnia?prywatna wy偶sza szko艂a prostactwa? Sorki ale z takim j臋zykiem, s艂ownictwem to pasujesz tylko!tam.Wniosek jest taki!nie jeste艣 偶adna przysz艂a studentka tylko spasionym niedymanym parobem domowym kt贸ry chce zab艂ysn膮膰:#

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wera36
w rzeczywisto艣ci jakby ka偶dy facet co spojrzy na m艂od膮 dziewczyn臋 zaraz czyha艂 na ni膮 偶eby j膮 zgwa艂ci膰 to by si臋 na ulic臋 nie da艂o wyj艣膰. Zw艂aszcza ostatnio zobacz dziewczyny na ulicach latem przynajmniej jedna trzecia chodzi w szortach tak kr贸tkich 偶e wida膰 im po艣ladki i nikt ich nie napada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 soni
Nie odpowiedzia艂a艣 ile masz lat? Ze swojej strony dorzuce drugie pytanie czy jeste艣 dziewic膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wera36
Monika nawet 偶eby艣 chodzi艂a nago po mieszkaniu jak zauwa偶y艂a艣 jeste艣 u siebie to facet musi si臋 niestety powstryma膰 je艣li mu nie pasuje powinien powiedzie膰 偶eby艣 si臋 ubra艂a i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika____
Skoro przede mna studia to oblicz sobie ile moge miec lat. A co do dziewictwa to nie widze jego zwiazku ze sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdyby kobieta nie chciala zachecac faceta to nie pokazywalaby mu sie w samym reczniku. Kazdy facet odbierze to jako zaproszenie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u siebie w domu to raczej mo偶na nawet w samym r臋czniku a co ma zbroj臋 za艂o偶y膰

Udost臋pnij ten post