Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 rocznica slubu a maz ani kwiatow mi nie kupil nic

Polecane posty

Gość gość

Ani chociaz na uroczysty obiad do restauracji Na obiad nas nie zaprosil powiedzial ze se mozemyb najwyzej zamowic na wynos no smutne mamy dwojke fajnych dzieci (5, 7 lat) ja w ciazy , on caly dzien wczoraj w pracy olal mnie , placze i mi smutno ze ma to wszystko w d***e

Gość gość
jakie małżeństwo czyli jaka z Twej strony miłość taka rocznica

Gość gość
to ty kup męzowi. Dlaczego nie kupilas?

Gość gość
Źle by się czuła księżniczka :D

Gość gość
Mielismy 10 rocznice slubu wczoraj i to olal -twierdzi ze tak samo ja powinnam cos zoorganizowac a ja jestem w 8 miesiacu ciazy i co mam organizowac ledwo chodze juz, jest mi smutne ze to symbolicNe 10 lat nic dla niego nie znqczy nawet kwiatow nie mial czasu kupic

Gość gość
Nie kupilam bo nie mam kasy reszte wydalam na zmywarke bo sie niedlugo wprowadzamy do nowego domu, ja facetowi mialam kwiaty kupic??

Gość gość
Od kiedu kobieta kupuje facetowi kwiaty??@ kasy nie mam nic na koncie wiec obiadu nie moge postawic na cholerna budowe wydalam na dom

Gość gość
a ty nie mialas czasu przygotowac miłej kolacji albo kupic mu jakiegos przezentu wczesniej? O rocznicy chyba nie dowiedzialas sie wczoraj? Ale ty jak widzę tylko na branie nastawiona jesteś :( Przez 30 lat nawzajem kupujemy sobie prezenty na nasze rocznice i jakoś nie czuję się z tym źle, że pokazuję mężowi, ze dobrze mi z nim

Gość gość
hmm faktycznie.. widać bez zmywarki żyć nie możesz Może trzeba było za zmywarkę wyjść skoro ważniejsza od męża?

Gość gość
zeby od kogos czegos oczekiwac to samemu tez trzeba sie wykazac. jestem kobieta ale wkurza mnie takie podejscie. maz ma mi kwiaty kupic a ja? ja nie musze nic. Tez moglas mu chociaz zwykly krawat kupic na odczep sie albo lepsza kolacje zrobic byle bylo ze pamietalas z serca a nie tylko żądasz. Roszczeniowe babsko z ciebie

Gość gość
Worku na sperme super dzieki za opinie ale takich prymitywow nie slucham , kocham moje dzieci i swiadomie sie na nie zdecydowalam wiec zadnym workiem sie nie czuje , ale tak samo pamietal zeby sprawic mi jakkas niespodzianke jaak ja czyli nie jest lepsZyvode mnie , a jeszcze sie wyklocal ze mna dzisiaj , a ja w kazdej chwili moge urodzic bo ciaza zagrona i 8 miesiac

Gość gość
A z niego rozvzeniowy facet bo tez zadal ode mnie czegos

Gość gość
no czyli jestescie sobie kwita

Gość gość
Zajmuje sie dwojka dzieci, pracuje studiuje malo robie????a trzecie dziexko w drodze i tylko dlatego ze dexuduje sie na dziexko jestem workiem na sperme dla jakiegos prymitywa??

Gość gość
W sumie tak jestesmy kwita:)

Gość gość
Worku na sperme super dzieki za opinie ale takich prymitywow nie slucham , kocham moje dzieci i swiadomie sie na nie zdecydowalam wiec zadnym workiem sie nie czuje , ale tak samo pamietal zeby sprawic mi jakkas niespodzianke jaak ja czyli nie jest lepsZyvode mnie , a jeszcze sie wyklocal ze mna dzisiaj , a ja w kazdej chwili moge urodzic bo ciaza zagrona i 8 miesiac

Gość gość
Mogl nas zabrac na uroczysty obiad bo wczoraj nikt zakupow nie zrobil i nie ma dzisiaj co jesc a ja pewniw niedlugo urodze

Gość gość
jestem kotna i jestem pod ochroną

Gość gość
A co frajera to interesuje on ci tylko dzieci robi to jest jedyna rzecz o któej pamięta :(

Gość gość
14:41 tak tyra na kanapie z piwem cały dzień

Gość gość
Właśnie widze jak im na miłości zależy s*******ny obrzydni !