Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka byla wasza najgłupsza wpadka na randce?

Polecane posty

Gość gość

Ja kiedyś przez nieuwage, bo bylam zbyt podekscytowana by uważać i podenerwowana żeby zrobić dobre wrażenie, wdepnełam do kupy na trawie w parku, a miałam wtedy klapki japonki a kupa była rzadka i w dodatku pobrudziła mi stope, dostała się pomiędzy klapka a podeszwe stopy :-o Śmierdziala ohydnie, ale tą wpadką nie udało mi się obrzydzić mojego adoratora :)

Gość gość
:D

Gość gość
nie miałam nigdy takiej randki

Nie miałem nigdy randki:(

Gość gość
randka to spotkanie przed zdecydowaniem że jest się na dłużej? To ja się nie odzywałam, dziwnie się zachowywałam a on myslał że się z niego nabijam, położył mi rękę koło szyi i bałam się że się przymierza żeby mnie udusić i mu to powiedziałam przez telefon i dalej nie chciałam się spotykać z obaw o swoje życie ale on nalegał :)

Gość gość
haah :D

Gość gość
umowilam sie z facetem.ale do niego nie podeszlam i juz nigdy go nie spotkalam.bardzo tego zaluje.bo byl bardzo przystojny.

Gość gość
Osmarkałam gościa, a on i tak się potem we mnie zakochał :P

Gość gość
do estetycznienieestetycznej - słowo "ów" się odmienia, ma nawet żenską formę, nie słyszałaś o tym??? owego mężczyzny urokiem, a nie ów mężczyzny :P

Gość gość
most mi się odkleil jak jadłam pizzę, zamarlam, w ustach pizza i mój most, nawet powieka mi nie drgnela, wstałam, pomachalam ręką jakbym coś sobie przypomniała i poszłam do łazienki, noi udało się wsadzić tak że się trzymał niby, ale strach był jeść, zulam pizze przodami i drugą stroną po takim małym kawaleczku, nie zauważył. Bałam się mówić i śmiać że mi wypadnie,

Gość gość
Moja najgłupsza wpadka na randce, to mój syn