Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kometa abc

miłość jak grom

Polecane posty

Gość kometa abc

Jak to jest z miłością od pierwszego wejrzenia (a raczej z zauroczeniem od pierwszego wejrzenia, które z czasem przechodzi miłość). Pytam, bo tego nie przeżyłam i ciekawi mnie jak to jest?

Gość gość
Tego nie da się opisać słowami,ja probuję wierszem ,ale nie daję rady.Szukam odpiowednich słów,a i tak nic z tego .Jakąś blokadé mam w wyrażaniu siebie w pełni.

Gość gość
Zdarzyło mi się przynajmniej 2 razy. W "Ojcu chrzestnym" opisane - jako "piorun sycylijski". Wg. mnie jeśli jest dalekie ale jednak podobieństwo genetyczne. Mnie trafiło 2 razy - ludzie pochodzili ze stron z których pochodzi rodzina ojca.

Gość gość
u mnie zdarzylo sie raz i trwa caly czas. niestety nieszczesliwie. Pojechalam do meza do pracy i go zobaczylam. Stalam jak wryta.Przywital sie,a ja spalilam sie ze wstydu. Do tej pory nie moge sie oduroczyc,a zawsze wiedzialam,ze kocham meza i z nim chce byc

Gość gość
tak ... ale przy bliższym zapoznaniu był zgrzt w charakterach i jak to się mowi "było mineło" ... smutek bo z wygladu super ale z zachowania tragedia ... inne zwiazki były mniej "wow" (troche wiecej seksu) ale schemat ten sam ... emocjolnie na innych etapach