Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czapka !!!

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem to bawełna

Gość gość
Dzianina dresówka to jest.

Gość gość
Słusznie to dzianina

Gość gość
czapka na zatoki jak cieknie z nosa to można nawet spac w czapce nie chcem ale muszem

Gość gość
Jeśli interesują was ciepłe czapki na zimę to warto sprawdzić ten sklep internetowy https://kamea.pl/. to bardzo dobry producent czapek zimowych, można u nich kupić również zestaw z szalikiem. Ja sobie u nich kupiłam również bardzo fajny komin.

Gość gość
ja natomiast czapki zawsze kupuję bezpośrednio tu: https://kamea.pl/ mają super kolekcje, co roku zaskakują fajnymi nowościami no i co ważne, cenowo nie nadszarpują kondycji portfela. Ogólnie śmiało polecam

Gość gość
Ja tez kupuję w Kamea. Na zimę sprawiłam sobie bardzo ładny komplecik. Teraz mają - 50 % promocję. Warto zajrzeć ja już kupiłam sobie dwie czapki po 20 zł.

Gość paxxxx
Na święta szukaliśmy z żoną odpowiedniego prezentu dla babci, a że ona uwielbia kapelusze to pomysł nasunął się sam. Trochę poszukaliśmy i znaleźliśmy ofertę firmy Pawonex - bardzo ładne, eleganckie i stylowe. Po przekierowaniu nas do sklepu internetowego wybraliśmy dla babci kapelusz, przyszedł po 3ech dniach i okazało się, że jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. Jakość pierwsza liga, babcia zadowolona, więc czego chcieć więcej? www.pawonex.pl