Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ładną, słodką blondynką.

Polecane posty

Gość gość

I mam w sobie coś takiego, że nie potrafię być w związku. Mam wielu adoratorów ale serio, zawsze (!) się okazywało, że oni chcą tylko niezobowiązującej znajomośc (czyt, seksu). Ja mam dobre serce, chcę być w związku, dlaczego nie jest mi to dane? Wiem, brzmi jak mega użalanie się. Na codzień jestem uśmiechnięta, nikomu nie robię krzywdy, mam zainteresowania i własne zajęcia ale jednak fajnie byłoby mieć chłopaka.

Gość gość
tyle , że oni są zbyt biedni by zaspokoić moje zachcianki. polscy mężczyżni to biedaki i nudziarze

Gość gość
jesteś ZA DOBRA przeczytaj książkę 'dlaczego męźczyźni kochają zołzy' trzymaj się gąsko :) 🖐️

Gość gość
Drugi komentarz to oczywiście nie mój. Ja wiem, ze jest wielu wartosciowych facetow na ziemii. Pewnie tyle samo ile kobiet. Ale ja zwyczajnie juz jestem rozczarowana, tyle razy moi "przyjaciele" okazywali sie tylko facetami, ktorzy przyszli mnie nie odwiedzic a przeleciec.... Poza tym ile razy, umawialam sie na mile randki z jak mi sie wydawalo przystojmymi, kulturalnymi mezczyznami a po ktorejs odkrywalam ze jeden jest zareczony a inny ma dziewczyne;( No to o co im chodzilo jak nie o seks? Nie jestem jakąś pięknością. Ale podobam się wielu, moze chodzi o tę banalną urodę? (naturalna blondynka z iebieskimi oczami) Nie jestem głupia, ale też nie wybitnie inteligentna. Mam dobre serce i jestem empatyczna.

Gość gość
a ile latek?

Trafisz w koncu na tego jedynego tylko do uja przestan szukac na sile

Gość gość
16

Gość gość
Mam 20 lat. Studiuję i pracuje juz:) Autorka

Gość gość
Autorko przed chwilą założyłam wątek dla rocznika 95 możemy tam o tym pogadać:) mam podobnie

Gość gość
zaraz sie odezwe na tym watku:)