Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się powiedzieć swojej dziewczynie że jestem prawiczkiem Rzuci mnie pewnie:(

Polecane posty

Gość gość

Ja 23, ona 20 lat Nigdy wcześniej nie miałem dziewczyny bo byłem nieatrakcyjny, krótko mówiąc gruby, taki grubasek to od małego zawsze byłem, ale rok temu wziąłem się za siebie, zacząłem biegać, chodzić na basen, ćwiczenia w domu typu A6W itp pompki, brzuszki, zmieniłem fryzure i nagle dziewczyny zaczęły się mną interesować. Z moją dziewczyną jesteśmy razem prawie pół roku, ona od samego początku mówiła, że z seksem nie tak prędko, ale chyba zbliża się ten moment że ona by już chciała, już ostatnio była taka sytuacja że coś mogło być i to z jej inicjatywy ale ja to zgasiłem :( Ona miała chłopaka przede mną była z nim 2 lata, na bank dziewicą nie jest, choć nigdy o tym nie gadaliśmy czy ja jestem prawiczkiem czy nie i czy ona jest dziewicą czy nie, ale domyślam się że będąc w 2 letnim związku na pewno się bzykali. Wiem, że pewnie Ją stracę jak sie dowie bo kobiety nie lubią prawiczków :( No ale z drugiej strony skąd wziąć nagle samych doświadczonych facetów skoro kobiety prawiczków nie chcą, to jak ci mężczyźni mają nabrać tego doświadczenia? To tak samo jak z szukaniem pracy, chcą 20-paro latka z 15 letnim doświadczeniem :o

Gość gość
Ja nie mam takiego doswiadczenia ale sadze że tylko wywłoki takich nie lubią bo same mogły liczyć te interesy na metry.Szanujaca się dziewczyna na pewno uszanuje cię.Tylko zastanawiam sie gdzie taką znajdziesz,bedzie ciężko ale szukaj.

Gość gość
To po chuj z nią jesteś. Jak była 2 lata z kolesiem to pewnie nie jest dziewicą. Będziesz się tylko czuł gorszy przez nią.

Gość gość
no ale gdzie ci teraz 23 letnią dziewice znajdzie żeby było po równo?

Gość gość
Ja bym nie chciał być z kobietą, która by miała facetów przede mną. Czułbym się z tym źle niestety. Rób jak uważasz. To twoje życie a nie moje.

Gość gość
Taa a co powiesz na przykład w którym PORZĄDNA dziewczyna jest w 4letnim związku z jakimś facetem, dopiero po 3 latach po zaręczynach mają swój pierwszy raz, myślą o ślubie itp i tuż przed ślubem koleś pryska i zrywa z nią? 3 lata czekał żeby mu dała, ona myślała że to ten jedyny bo CHCE CZEKAĆ, a tu takie rozczarowanie. I gdzie tutaj jest wina tej kobiety co? Dlaczego mam taką wtedy skreślać, to nie jej wina tylko tego frajera.

Gość gość
Kochasz ją... Nie mów czy jesteś prawiczkiem czy nie . Poczytaj i pooglądaj trochę filmów ( nie por/no/li ale erotyczne... namiętne... hmm i bądź delikatny ;) Kobiety mają gorzej mój On chyba się nie domyśla dlaczego za pierwszym razem się nie udało...nie rozgrzał mnie dostatecznie a był moim pierwszym ;) Obecnie jeszcze przy "wejściu" czuję ból który szybko mija i jest cudownie... bądź delikatny ;)

Gość gość
delikatnym? po co on ma być delikatny, przecież on nie będzie rozdziewiczał