Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wziąść rozwod

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich nie wiem co już robić więc może ktoś podzieli się ze mną opinią. RoK temu wyszłam za mąż wcześniej mieszkałam z mężem i tesciami 2lata. Gdy zaczęliśmy mieszkać na swoim zaczęło się zmieniać. Ogólnie jak mieszkaliśmy z tesciami było nie do zniesienia oni tylko widzą swojego synka spoko może chcą dla niego jak najlepiej Ale bez przesady jedyny synek w sumie. Później było lepiej aż kupiliśmy mieszkanie ogólnie oni musieli wziąść kredyt na mieszkanie od tej pory dopiero się zaczęło. Najlepiej by wszystko po swojemu robili nieraz nie miałam swojego zdania żeby zrobić coś samemu. Dobijalao mnie to za to mąż nie widział przeszkód i dalej tak jest jeździ codziennie do nich . Najważniejsi oni są wszystko wiedzą najlepiej i wgl nie do wytrzymania. Ostatnio kolce się z mężem często bo nie ma swojego zdania nawet wszystko konsultuje z mamą i tatą. Ostatnio robiłam badania no i jestem bezpłodna mój mąż się tym nie przejol powiedział ze przynajmniej miłości więcej mu dam. A taka prawda ze chodzi tylko o kasę ze nie będzie musiał wydawać. Strasznie się pokłócilismy ostatnio no i stał się agresywny. Pojechałam na noc do swoich rodziców. Na drugi dzień dowiedziałam się ze jego tatuś przepisal na niego mieszkanie tylko na Niego. Ogólnie w lutym zwolniłam się z pracy od jego tatusia przychodzily smsy ze mam się rusZyć do pracy ze mam się sama utrzymać ciężko znaleźć pracę w moim mieście zanosze cv gdzie popadnie i nic. Cały czas chodzi o kasę gdy z nim gadalam to powiedział ze każdą wolną.chwilę chce spędzać z rodzicami A wtedy gdzie ja? Wgl wszystkie oszczędności przelał na jego taty konto bo ze niby ja je stracę . Gdzie to są te moje pieniądze Tatuś mu kazał. Po prostu jego rodzice doprowadzają do tego żeby było źle ... Nie czuję się szczęśliwa bo dla mnie nie ma nawet czasu.

Gość gość
kur/wa skad sie biora tacy analfabeci :-O :-O :-O ja zyje od 30 lat za granica i nie robie zadnych bledow :-O ludzie co z wami nie tak??? WZIAC nie wziasc PRZEJAL nie przejol i kur/wa ani jednego przecinka nie postawilas :-O skad sie takie glaby w Polsce biora ? ????

Gość gość
WZIĄĆ a nie wziąść wieśniaro!!!

Gość gość
a niby z jakiej racji jego rodzice mieli mieszkanie na ciebie przepisac??? nie dałaś ani grosza!!! więc niech teraz twoi rodzice wezmą mieszkanie na kredyt i przepiszą tylko tobie

Gość gość
radziłabym rozwód tak nie można żyć, powinien się ożenić z tata i mamusią wogóle po co za mąz za niego wychodziłas? Musiałas wczesniej zauważc ze jest coś nie tak a ile masz lat?

Gość gość
Wgl wszystkie oszczędności przelał na jego taty konto bo ze niby ja je stracę . Gdzie to są te moje pieniądze Tatuś mu kazał. Po prostu jego rodzice doprowadzają do tego żeby było źle ... Nie czuję się szczęśliwa bo dla mnie nie ma nawet czasu. xxx rozumiem że to że cię okradł nie ma znaczenia - tylko o ten czas dla ciebie chodzi tak?

Gość gość
wytlumaczcie mi ten fenomen analfebytyzmu w Polsce ludzie :-O ja wyjechalam z Polski jako dziecko i pisze poprawnie a nie skonczylam podstawowki . co z wami sie dzieje?

Gość gość
wejdz na jakiś temat o pisowni a z tąd spadaj!!!!!

Gość gość
wziąść??? a co to znaczy? ja znam tylko "wziąć"

Gość gość
wejdz na jakiś temat o pisowni a z tąd spadaj!!!!! xxxx :-O ja pierd..z tad ? stad jak juz.kur/wa ale tepa dzida :-O

Gość Sojuszniczka
Nikt nie powinien za Ciebie odpowiadać na to pytanie, to Twoje życie i Twoja decyzja pamiętaj :) Jeśli już jednak się zdecydujesz wybierz dobrego prawnika, ja z doświadczenia do takich spraw polecam kobiety, jeśli jesteś z Krakowa zgłoś się do Pani Anny Weber -http://weber-kancelaria.pl/ jest Radcą Prawnym :)