Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM DOSC.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem 22letnia dziewczyna. Mimo tak mlodego wieku moje zycie to koszmar. Zaczne banalnie. Trzy lata temu poznalam chlopaka . Na poczatku przez rok sie przyjaznilismy potem przez 2lata bylismy w zwiazku. Wszystko moim zdaniem bylo dobrze. Ale Moj chlopak mial juz dziecko, nie przeszkadzalo mi to. Pol roku temu zaszlam w ciaze z powodow finansowych(pozyczka na okolo 10tysiecy, ja z rodziny wielodzietnej, on z rodzina wynajmowali mieszkanie) postanowilismy ze usune metoda farmakologiczna. Mialo potem wszystko byc jak dawniej ,,, nie bylo. On znalazł inna jest z nia teraz a ja sama splacam pozyczke ktora jest na mnie. Ona z nim mieszka bo uciekla z domu. Kocham go bardzo pomimo ze jest z tam ta. Ja sama juz nie potrafie zyc. Mam dosc wszystkiego . Biore leki na depresje ktore mi lekarz zapisal ale coraz czesciej mysle o smierci. Nie potrafie zyc bez niego.

Gość gość
tule, nie martw się

Gość gość124
A co w nim jest takiego, ze bez niego zyc nie możesz? Okazał się zwykłym dupkiem. Spłacasz za niego część kredytu. Zostawił cię dla innej. Na dodatek ma dziecko z jeszcze inna. Za kim tu tęsknić? Przestań myslec o kimś, kto nie jest tego wart. Pomyśl o sobie - czy nie chciałabys byc z kimś, komu mogłabys zaufać, kto by Cię kochał i kogo Ty bys kochała? Otrząśnij się po tej porażce zyciowej, wyciągnij wnioski, spłac kredyt i rozejrzyj się - ilu facetów do kochania jest dookoła:))