Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam juz go dosc!!!

Polecane posty

Gość gość

Narzeczonego, nie moge juz wytrzymac :-/ on jest okropny! 3 miesiace temu urodzilam dziecko, nie moge nic zrobic, bo on nie potrafi sie zajac dzieckiem jak mowi. Musze chodzic do szkoly, nie tylko dla siebie dzieki temu mam pieniadze. Odkad urodzilam w szkole spedzilam 3 godz, dzieki znajomej sekretarce mnie nie wyrzucili...jeszcze. Moja mama nie zyje, jego jest juz stara, a moja siostra tez ma roczne dziecko. Mogelabym liczyc tylko na niego, ale i tak nie moge, bo tlumaczy mi, ze nie potrafi. Teraz syn juz spi, chcialam pojezdzic na rowerku stacjonarnym bo wkoncu mam o tej porze chwile. Tez mu przeszkadza, bo co ja teraz bede jezdzila to bez sensu... :-( musze sie wyzalic, jak to jest u Was???

Gość gość
uroki macierzyństwa i związku

Gość gość
zraz ci napisza psycholki ze jestes desperatka, furiatka, surogatką czy kimś innym.. masz problem wyżal się na innym forum, nie tu weszłam tu raz i nigdy wiecej. zwoje mózgowe płoną.

Gość gość
22.03 A i tak cwelu z k*****m w mordzie nic z tego nie bedziesz mial. Bo jestes brudasem, biedakiem, ktorego kazdy sie brzydzi. Podetrzyj najpierw d**e zeby tak od ciebie nie walilo, a moze ktos z toba pogada. A k***isz to sie ty za papierosa. Nie zauwazyles ze masz r*******a d**e.