Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja zyd mam ochote pozbyc sie was

Polecane posty

Gość gość

Pozbyc sie was z mojego nowego panstwa,wysprzedam wszystko i wtedy pojdziecie z torbami .... a ja sobie stworze zielona wyspe israelitow,zbuduje jeszcze wiecej palacow dla moich braci ....z waszych podatkow pacany,nie idzcie glosowac a jezelimjuznsie wybierzecie to glosujcie na jednego z moich braci ....http://www.aferyprawa.eu/Platne/LISTA-OSOB-POCHODZENIA-ZYDOWSKIEGO-SPRAWUJACE-INTRATNE-FUNKCJE-WE-WLADZACH-RP-330

Gość gość
No co??? Glosowac na mnie albo siedzcie w domu i nie idzcie na wybory...bo jak pojdziecie to zapomnijcie o emeryturach...leczenie rowniez wybijcie sobie z glowy,macie chorowac i znikac,wyjezdzac z polisraela...tu juz nic dla was nie ma,sprzedalismy wasze fabryki po tomzeby wam pomoc zniknac z naszej nowej ojczyzny!!! Glosujcie na BK lub innego z moich braci! Zrozumiano matoly????

Gość gość
Uwierzyliscie w nasz plan naiwniaki??? Naprawde mysleliscie ze dostaniecie na tacy irlandie??? Owszem moi bracia dostali a wy pakowac manele i na zmywaki po eu wynocha!! Za duzo was tu jeszcze siedzi,oddajcie nam nasze kamienice,wynocha

Gość gość
Daliscie nam sie okrasc bo jestescie glupim narodem,najlatwiejszym do manipulacji,hahahahha