Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julia7g

Bioliq dla nastolatki?

Polecane posty

Cześć, mam 13 lat i problem z cerą, tzn. mam trądzik, wągry i moja cera ogólnie nie wygląda za ładnie, jest wysuszona. Mam pytanie, czy mogłabym stosować żel do oczyszczania twarzy ze szczoteczką Bioliq, krem do twarzy na dzien Bioliq i krem na noc Bioliq. Proszę o pomoc :(

Gość gość
a jest tam jakaś informacja od którego roku życia należy to stosować? jakoś nie kojarzę akurat tych kosmetyków...

Gość gość
Mogłabyś, ale to nic ci nie pomoże, a tylko pogłębi wysuszenie (ten żel zawiera mocne detergenty) i przetłuszczanie. Właściwy zestaw to byłby np.: - rano płyn micelarny (dobry, Bioderma do cery wrażliwej np.) i prosty krem nawilżający (Eco Cosmetics na dzień, Rossmann Isana Med z mocznikiem, Fitomed nawilżający tradycyjny, Sylveco któryś z lekkich...) - wieczorem OCM albo olejek myjący (np. Biochemia Urody) i tonik albo serum z kwasami (Biochemia Urody, tonik żelowy Norel....) i jakiś krem, mógłby być ten samo co rano. Albo krem z kwasami (np. Iwostin Purritin, Effaclar, Ziaja Med antybakteryjny etc.) Poczytaj sobie forum Laboratorium urody, tam jest duuużo o prawidłowej pielęgnacji cery i składnikach.

Gość gość
iq oszustwo!!! W "waszym" wątku już wyszło, żeście naciągacze, to teraz inne zaśmiecacie? Proszę: www.f.kafeteria.pl/temat/iqface-opinie-p_5884 783/3