Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten gość

Pytanie do kobiet...

Polecane posty

Gość ten gość

...czy prawdą jest,że gdy kobieta zmienia fryzurę - a od lat nosiła taką samą - to może to mieć związek ze zmianami w jej życiu? Zmiana na fryzurę,która raczej odmłodziła...Co?... Kochanek?...Przypływ miłości do męża?...Babka przed 40ką,na stanowisku,atrakcyjna.

Gość gość
może tak

Gość gość
Ja zmieniłam i mam kochanka.....

Gość gość
Ja mam fryzurę zawsze ta sama ale czesto zmieniam facetow , jeden mi sie nudzi w seksie

Gość gość
Ja cale zycie mam jakiegos kochanka ..... Nic innego nie zmieniam, tylko facetow

Gość mona34
Ja nic nie zmieniam....

Gość gość34
lubię zmiany

Gość gość
Może tak być, ale nie musi. Ja np. raz zmieniłam radykalnie fryzurę, kiedy byłam na życiowym zakręcie, a drugi raz kilka lat później, bo po prostu chciałam zmienić fryzurę...

Ja zmieniłam kolor, jak zmieniałam faceta, a potem drastycznie skróciłam włosy, bo miałam po prostu taką fantazję. Nic w moim życiu się nie zmieniło w tym czasie.

Gość gość
ciekawe...

Gość gość
normalne w tym wieku dociera do kobiety ze juz ostatni dzwonek, moze byc kochanek,a moze byc dowartosciowanie siebie

Gość gość
Niekoniecznie, moze stwierdzila, ze czas na nowa fryzure

Gość gość
bez sensu...

Gość gość
??

Gość gość
a ja chodzę do fryzjera co 3 miesiące- kolor i podcięcie, za każdym razem trochę inaczej mnie strzyże. Racze porobić coś konkretnego a nie plotami i intrygami się zajmować

Gość Marchewkaa
Niekoniecznie, ja co jakiś czas też lubię całkowicie zmienić fryzurę - z włosów długich ciemnych, do średniej długości blond itd. To może być tylko taki kaprys.

Gość gość
Babka przed 40ką,na stanowisku,atrakcyjna. - chce się odmłodzić, to dobrze, że dba o siebie, jeśli jest się na stanowisku, jak to ująłeś trzeba o siebie dbać

Gość ten gość
Tu autor - rozumiem gościu z 12.48...Też tak myślę.Ja nie zajmuję się plotami - do gościa z 12.42 - ta kobieta mnie interesuje jako...kobieta...I próbuję dowiedzieć się JAK NAJWIĘCEJ O NIEJ I TYM CO ROBI,CO MOŻE NIĄ KIEROWAĆ...Dlatego pytam tutaj kobiety bo nie mam możliwości pytania w realu w jej środowisku.

Gość gość
(opcjonalne, jeżeli chcesz dodać post jako zalogowany użytkownik)

Gość gość
ktoś jeszcze?

Gość gość
ja nie zmieniam fryzury

Gość gość
A dlaczego się nią interesujesz? jak byś tak się mna interesowała to bym ci napluła między oczy.

Gość gość
Bo teraz jest wiecej szpicli niż normalnych ludzi. Przeklinam wszystkich szpicli i szpiclówy, obyście juz nigdy nie mieli własnego życia i obyście dostali raka z przerzutami, niech wam sie rozpadną rodziny a wy zostańcie sami i same. Wszystkiego, wszystkiego najgorszego.

Gość gość
Tak, zaczynamy od włosów.

Gość gość40 na liczniku
oj ...to ilu już teoretycznie miałabym kochanków i zmian w życiu, gdybym policzyła zmiany fryzurki (koloru), hodowanie ,zapuszczanie potem jakieś cięcie biorąc pod uwagę ostatnie 15 lat mężo by musiał mnie podejrzewać czy pilnować 24 h /7 a ja tylko lubię zmiany i dbać o siebie :) i miło słyszeć komplementy a,że włosy mi szybko rosną to, lubię eksperymenty i moja wieloletnia fryzjerka czasem eksperymentuje i zmienia. Mężo ma w domu babkę z ciągłymi zmianami na głowie :)dbającą o siebie i na wysokim obcasie, z własną działalnością gosp. ale bez zmian ciągle to ja, ta sama osoba

Gość gość
do gościa z godz. 10.00 - tu autor -interesuję się nią bo jestem w niej zakochany.

Gość gość
I co dalej?....