Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba nigdy nie wejdę w związek, a o to konkretne powody.

Polecane posty

Gość gość

1 Jestem sam od zawsze,24 lata na karku. 2. Mocne przyzwyczajenie do obecnego stanu i ogromna niechęć do zmian. 3. W związku trzeba poznawać często rodziców, rodzeństwo i rodzinę partnerki, a ja jestem odludkiem i nienawidzę obcych. 4. Kwestie religijne. Nie uznaję zbytnio instytucji Kościoła, więc ślub byłby raczej niemożliwy. 5. Kompleksy i niska samoocena, brak wiary w siebie. 6. Własny egoizm, z dbaniem tylko o własną dupę. 7. Niechęć do przekazywania własnej genetyki. 8. Wrodzone lenistwo, co powoduje, że nie chciałbym pracować na kobietę. 9. Trudny charakter, nie znoszący sprzeciwu. 10. Ogólnie mój pesymizm do życia.

Gość gość
przegryw pospamujemy do rana?

Gość gość
Ślub kościelny i chęć do posiadania potomstwa nie są aż tak istotne. Bardziej martwiłabym się punktem 6... skoro myślisz tylko o sobie to jak będziesz w stanie kogoś pokochać?

Gość gość
No nie będę. Bo nie umiem kochać, i przyjmować tzw miłości, o ile to jest miłość. A związek to mógłbym co najwyżej mieć z kimś podobnym do mnie, z podobnymi cechami. Ale raczej jestem już przyzwyczajony do obecnego stanu i ani rusz tego zmieniać.

Gość gość
up