Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak strasznie za nim tęsknie..

Polecane posty

Gość gość

poznałam faceta na ineternecie jest o wiele starszy ode mnie, rozmawiamy ze sobą prawie codziennie, ja zaczęłam myślec o nim bardzo intensywnie , fantazjować, to uczucie mnie po prostu przerasta momentami.. i ta okropna tęsknota.. wiem, co myślice nie widzieliśmy się na żywo.. wiec pewnie dopiero spotkanie na żywo będzie wstanie zweryfikować, czy to uczucie jest prawdziwe vczy nie.. ale nietstey teraz niemożliwe, w najbliższym czasie, on jest z daleka.. a ja mam tutaj trochę spraw na głowie, i nie wiem, czy mogę pozwolic sobie na takie kilkudniowe wolne.. w kazdym razie piszemy cały czas na stopie przyjacielskiej, ja się cały zcas zastanawiam czy on coś czuje do mnie też.. i na mysl o tym, że może nie.. albo że być może znajdzie sobie tam kogoś, a do naszego spotkania nie dojdzie do skutku... zaczynam czuć straszną wściekłość, i nie mam ochoty czasem z nim przez to rozmawiać.. on nie ma o tym pojęcia, że tak intensywnie przezywam tą relację,... tęsknota za tym i ta niepewnosć, mnie zabija.. czasem mnam ochotę po prostu zerwać z nim kontakt.. bo boję sie porażnki znów, i chciałabym się jakoś zdystansować, tylko nie wiem jak. A poza tym , nie wiem czy on czuje coś też do mnie, chciałabym jakoś mu powiedzieć o moim uczucuuby sprawdzić , czy on też coś do mnie czuje.. ale wiem,zętego nie zrobie, bo panicznie boję się jego reakcji.. A wy co sądzicie o tym.. co w takiej sytuacji, powinnam zrobić, kiedy emocje, nie pozwalaja mi normalnie trzeźwo myśleć..

Gość gość
yhm

Gość gośćP
Moim zdaniem powinnaś przede wszystkim wyluzować troche. Jesli facet jest dojrzały, a Ty o tym wiesz, powiedz mu otwarcie, co czujesz.... najgorsze, co możesz zrobić, to sie na niego wkurzać. Pamietaj, że maile to tylko literki, jakie sobie przesyłacie. To Ty sama przypisujesz do nich emocje. Powodzenia:)

Gość mesjasz1989
Dokładnie zgadzam się z opiniami moim zdaniem zrobilbym wszystko żeby znaleźć wolne i bym go zaskoczył przyjazdem możesz się rozczarować lub też podbudowac ta relację która odczuwasz w tej chwili , nie przezywaj sama w kącie ze ci źle podziel się z nim od razu zauważysz jego reakcje czy czasami Nie będzie obojętny a na pewno musisz troszeczkę zluzowac bp w razie rozczarowania możesz nieźle oberwać w srodeczku :-)