Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam znam się z pewną dziewczyna jakiś czas. Teraz zbliżają się jej urodziny i chce aby zapamietala je na długo. Planowałem wysłać jej rano bukiet z róż, a do każdej dołączyć liścik z miłym słowem. Na wieczór chciałbym ją zaprosić do siebie i zrobić jej kolacje z winem. Później jakiś mały masaż. Co o tym myślicie, czy to nie przesada ?

Gość gość
Zależy jaka jest i co lubi , ty powinieneś o tym wiedzieć najlepiej . Jeżeli lubi kwiaty to ok , reszta też ok , Ja była bym zadowolona chociaż ja nie przepadam za dostawaniem kwiatów bo to jest nietrwałe , ja dostaje np perfumy lub coś z biżuterii a do tego ewentualnie 1 róża w ulubionym kolorze .

Gość gość
masaż to chyba dla ciebie prezent

Gość gość
zależy jaki masaż :)

Gość gość
wszystko spoko ale masaz to przesada. gdyby to mnie dotyczyło to poczułabym sie tak, jakbyś robił wszystko od rana aby mnie zaciągnąć do lozka. obejdz sie bez masazu, a jak panna będzie chciala zostać u Ciebie na noc to zostanie i wtedy sobie pomasujesz, jak będzie chciała wrócić do domu to uszanuj jjej decyzję

Gość gość
12:10 prawda, masaz sobie daruj bo ja przestraszysz. proponuje po kolacji z winkiem przejść sie na jakis mega spacer bo teraz ciepło jest i tam możesz grzecznie spytać czy zostaje czy ja odprawadzasz. daj jej wolna rękę

Gość gość
zaproś ja i daj jej kwiaty osobiście

Gość gość
Fajny pomysł :) Ten masaż to już zalezy jaki macie związek - czy bliskość jest właśnie jakimś wstydliwym obszarem gdzie trzeba stąpać na paluszkach czy jesteście już wyluzowani jeśli chodzi o to.

Gość gość
Miałem na myśli masaż relaksacyjny po całym dniu, który do niczego nie zobowiązuje. To są jej urodziny i to ona ma być szczęśliwa. Myślałem że taki masaż po całym dniu przed biurkiem to dobry pomysł

Gość gość
nie planuj az takich szczegółów. masaż odpuść.

Gość gość
Tak powiem lez bo ja zaplanowałem masaż i tak ma być. Wiadomo że nie, jak będzie miała ochotę to to zrobię i zależy jak będzie się spotkanie układało

Gość sponsor 510656770
500zł zawsze się cieszą jak im to daje ;)

Gość gość
A może cos bardziej osobistego? Ze swojej strony mogę polecic ci bielizne erotyczna http://www.anais-apparel.pl/. Dostalam od chłopaka komplecik stamad na ostatnie urodziny i bylam bardzo zadowolona :)

Polecam perfumy firmy playboy play it sexy bardzo ładny i przyjemny zapach jeśli lubi perfumy słodkie

Gość gość
A może zafunduj jej odrobine luksusu? Mnie ostatnio chłopak zabrał na urodziny do hotelu http://bayjonnhotel.pl/ w Sopocie, nie mogłam sobie wymarzyc lepszego prezentu :)

Gość dytkaa
Z masażem to lepiej się trzymać ;) ale sama osobiście dostałam od narzeczonego kocyk polarowy z rękawami, takiego typu: http://www.sklepikseniora.pl/koc-z-rekawami-p1163.html i jestem bardzo z niego zadowolona ;p ponieważ jestem totalnym zmarzluchem :) super sprawa, bo ręce są wolne

Gość gość
dzień w spa z pewnością zapamięta na długo! mi ostatnio mój chłopak zafundował dzień w good time day spa (poznań) i wyszłam jak nowo narodzona, serdecznie polecam, zwłaszcza dla przemęczonych kobiet. mają duży wybór masaży i zabiegów upiększających więc chyba żadna kobieta takim prezentem nie pogardzi

Gość lauralp

Zależy jaki masz budżet na prezent. Może jakieś perfumy, w edp24 mają bardzo duży wybór. Z przetestowanych przez siebie zapachów mogę polecić Ci Vanille Hills woman z wanliowo-kwiatową poświatą. Dziewczyna powinna być zadowolona :-)

Gość szejucz

polecam voucher na coś, co zapamięta na długo. Np. lot w tunelu aerodynamicznym speedfly pod wrocławiem