Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co wchodzicie w związki, jak nie kochacie partnera ?

Polecane posty

Gość gość

Ja nie umiałabym być z kimś, gdybym go nie kochała - a widzę, że tutaj ( i nie tylko, bo to samo jest wśród moich wielu znajomych) ludzie wchodzą w związek z kimś "bo ta osoba się nadaje do związku", a nie dlatego, żę łączy ich miłość. O co tu chodzi, może mi ktoś wytłumaczyć ?

Gość gość
bo terzeba się bawić ci/pa/mi :)

Gość gość
Ja też tego nie rozumiem . Raz byłam w takim związku ale tylko dlatego , że facet mnie o to bardzo długo prosił abym spróbowała chociaż wiedział o tym ,że ja nic do niego nie czuje . Nic z tego nie wyszło to była katorga , nie wiem jak inni mogą być z kimś jeśli nic do drugiej osoby nie czują .

Gość gość
do autorki: a kochałabyś gdy on ciebie nie kocha, a ty jego tak? przecież to śmieszne. do tanga trzeba dwojga, jak to się śpiewa infantylnie ;)

Gość gość
bo w Polsce to obciach nie być w związku czy nikogo nie mieć w Polsce jak dziewczyna nie ma faceta to jest nikim, jest gorsza więc dlatego

Gość gość
13-19 guzik prawda

Gość gość
bzdura,nigdy nie zwracałam uwagi na ludzi,a nawet ich komentarze moje życie,moja sprawa,a ch/uj kogoś to obchodzi a jak się kogoś nie darzy uczuciem,to nie należy wprowadzać tej osoby w błąd,, być w związku,tylko dlatego żeby nie być osobą samotną,czy zeby ludzie nie gadali,to bzdura

Gość gość
bo to wygodnie, aż coś lepszego się nie trafi