Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans w pracy

Polecane posty

Gość gość
Problem w tym że mąż pojechał spotkać sie naszymi wspolnymi znajmymi w specyficzne miejace ,a ja jestem w domu ,jak zawsze.

Gość gość
drogie panie jakbyście zostawały same po pracy z przystojnym kolegą, zdradziłybyście partnera ?

Gość gość
"a ja jestem w domu, jak zawsze"...... xxxxxxxxxxxxxxx no to moze rusz sie gdzies, spotkaj ze znajomymi, bez meza to juz sie nie da?:D

Gość gość
Największa głupota i kończy się napiętnowaniem kobiety.

Gość gość
13,05,nie nie zdradziłabym ,bo mam ślub,a jeslibym sie zakochała i ten ktoś odwzajemniłby moje uczucia ,to wzięła bym rozwod.s

Gość gość
gość dziś drogie panie jakbyście zostawały same po pracy z przystojnym kolegą, zdradziłybyście partnera ? Jezeli podtekstem takiego spotkania sa relacje mesko-damskie, a nie sprawy zawodowe, to z pewnoscia jest to nieuczciwe wobec meza/partnera.

Gość gość
No nie ,nie da się,bo tylko on ma prawojazdy.Zresztą po pracy jestem tak wyczerpana że dziś jeszcze wypoczywam.

Gość gość
13,15,nigdy nie byłam w takiej sytuacji i nawet nie biorę pod uwagę takiej opcji,nie mając rozwodu.,proste!

Gość gość
13,19,s

Gość gość
Ty nie bierzesz tego pod uwage, ale sa laski ktore sie az slinia na widok innego faceta, a swojego meza maja gdzies. Masakra:O

Gość gość
Ja miałam romans z zonatym facetem i dzieciatym... wielce jej nie kochal bo jej nie było a ja glupia i naiwna w to wierzyłam.. ale zmadrzalam i to ja to zakonczylam.. uwierznie warto wchodzić w romanse, bo prędzej czy później ktoras ze stron będzie chciała czegos więcej.

Gość gość
Głupota i tyle,albo sie stawia wszystko na jedną kartę,albo lepiej nie zaczynać.s

Gość gość
jak ma dac ci to szczescie to romansuj na całego. zycie jest za krótki by słuchac ludzi na forum. Kazdy ma swoje zycie i niech sie nim zajmie.

Gość gość
gość dziś jak ma dac ci to szczescie to romansuj na całego. zycie jest za krótki by słuchac ludzi na forum. Kazdy ma swoje zycie i niech sie nim zajmie. xxxxxxxxxxxxxxxx Powiesz to takze swojemu mezowi?:D:D:D

Gość gość
Ja wymagam wyłączności od osoby z która jestem w związku, praca- zostawanie w niej do późna niczego nie zmienia. W pracy zostaje się by pracować a nie flirtować, czy seksić się po kątach.

Gość gość
dokładnie!!!s

Gość gość
:)