Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JEM NORMALNIE A CHUDNE CO MI JEST CO TO ZA OBJAWY

Polecane posty

Gość gość

mam 24 lata. Jem normalnie tzn nie odmawiam sobie niczego. Mam 165cm wzrostu i waże 49kg. Czuje sama w sobie ze chudne. Tydzien temu wazylam 50kg. Nie chce chudnac i wygladac jak wieszak okropny :( chce miec piersi, krągłosci nawet te 5 kg przytyc. Czesto tak mam ze czuje głód i jem a za chwile czuje ze mi niedobrze i jakbym sie najadla niewiadomo ile takie puchniecie zoladka czuje. Co mi moze byc? Czesto mi sie chce pic ale mierzylam cukier godzine po zjedzeniu obiadu i mialam 71 to nie wiem czy dobry czy zly.

Gość gość
up

Gość gość
zrob badania na tarczyce.

Gość gość
Cukier zmierz rano. Jak po obiedzie był 70, to rano podejrzewam, że będzie za niski. Norma zaczyna się od 60-70 wzwyż. Albo to będzie tarczyca, albo co bardziej prawdopodobne większy pasożyt, co by wyjaśniało niski cukier. Cukrzyca typu 2 nie bardzo, bo byś znowu tyła z niczego, a pierwszego to cukier idzie w górę. Stawiam na pasożyta.

Gość gość
moze byc wiele rzeczy: cukrzyca problemy z tarczyca stres gruzlica (tuberkuloza) bulimia zakazenie wirusem hiv zamieniajace sie w poczatkowa faze aids nadmierny wysilek fizyczny i niedojadanie najlepiej zrob szczegolowe badania krwi i moczu

Gość gość
a i jakis pasozyt w przewodzie pokarmowym moze byc szczegolnie jesli posiadasz jakies zwierzaki

Gość gość
mam tylko psa yorka. KUrcze hiv/aids??? okropne co piszecie boje sie

Gość gość
to tylko jedna z tysiaca roznych mozliwosc, nie panikuj, nie warto :) po prostu przejdz sie do lekarza i popros, aby zlecil wykonanie badania krwi ;)