Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupić niepełnoletniemu nastolatkowi piwo

Polecane posty

Gość gość

chodzi o warka radler bezalkoholowe,mamy w domu takie nasze święto ,mąż wypije piwo,ja likier orzechowy,a syn 15 lat chce piwo bezalkoholowe,ma 15 lat,kupiłabym szampana picolo akle to dla małych dzieci. Oczywiscie nikt sie nie uwali jak świnia,najwiecej wypije ja :P mąż tylko jedno piwo bo rano jedzie autem,ja zamierzam wypic cały likier 16 % pojemności 0,5 litry. Świetujemy bo uratowalismy naszego psa którego ktoś otruł,walczylismy i zylismy w nerwach niemal trzy tygodnie. Jak myślicie kupic mu to piwo ,czy to będzie niewychowawcze?

Gość gość
Jejku zwyklego pilsa mu kup, nie truj go tym owocowym goownem... zryj dzieciakowi psychike juz na starcie, niech wyrosnie c***edal pijacy redsy :-/

Gość gość
Wszystko jest dla ludzi jak najbardziej niech posmakuje może mu nie podejdzie smak a może się uśmiechnie ją bym z rozwagą podjął opcję kupienia mu niż sam z ukrycia

Gość gość
up ktoś jeszcze wyrazi swoje zdanie?

Gość gość
Tak, ale bezalkoholowe.

Gość gość
15latki teraz pija alkohol litrami, mlody pewnie juz op******il ze 100 browrow, a ty sie jednym piwem przejmujesz, pewnie sie zdziwisz jak usiadziecie do stolu, a mlody wypije browara w mniej niz 5 minut

Gość gość
wiem że młodzież pije i wiem też że mój na ostatnich urodzinach koleżanki opędzlował pół litry warki strong,ale mu nie powiem że wiem,mąż wyczuł i go opierdzielił i obiecał że mama się nie dowie:) Chodzi o kwestie wychowawcze,nie chce żeby mówił " a mama kupiła mi piwo i piłem z rodzicami" nie daj boże jakby to do szkoły doszło,oni by nie rozkminiali czy alko czy bezalko od razu by była masakra

Gość gość
ha ha przeczytałam NIEPEŁNOSPRAWNEMU

Gość gość
bo za duzo piwa pijesz to sie literki rozmywają :P Prosze o wypowiedzi głównie rodziców dzieci w zbliżonym wieku. Patologia bo raz na pół roku wypije likier,misiaku to jest tak jakbym wypiła dwa duże piwa.

Gość gość
no pewno,przecież to bezalkoholowe niech też świętuje z wami:) Super że psinę odzyskaliście,ludzie to szuje.

Gość gość
na sto procent ogłosi wszem i wobec że pił ze starymi ,uważaj zeby fotek nie porobił i nie wstawił na FB z opisem "imprezka ze staruszkami"