Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PRAVIK24LATA

moj facet dostal takiego sms co mam myslec

Polecane posty

> hej słonko,spałam dobrze bez majteczek gotowa ,super jest z ranka poczuć cię twardego w sobie ,spodobało mi się z ranka wypiac się z boczku i poczuć cię głęboko w sobie , piekny jest ten twój ptaszek wypełnia mnie całą cudownie tęsknię za nim on wie jak mi dogodzić ,na sama myśl o nim robię się mokra i go pragnę . Dzisiaj wibratorkiem sobie zrobię tym dużym bym poczuła się podobnie jak z twoim w sobie z tobą jest lepiej ale dobre i tyle lubię się bawić wibratorkami sprawia mi to większa przyjemność niż bym miała mieć w sobie innego bez uczucia ,a z wibratorkiem można się fajnie zabawić i dostać super orgazm :-)) podniecają mnie takie różne zabaweczki w c**eczcee ,a może kiedyś zabawimy się tak razem ,banany ostatnio wszystkie zjadles ,ale następna raz a kupię ogórki chyba nie zjesz :-) z ogoreczkiem też jest super , oj niedługo będzie sezon na kukurydzę :-) tego ci nie odpuszczę tak jeszcze nie robiłam a z tobą chce wszystko robić podniecasz mnie bardzo, czuje się najszczesliwsza kobietom gdy cię mam w sobie ,ty masz waruneczki bym szalała za tobą Pasujesz mi że wszystkim ,i już jestem bardzo mokra gotowa i podniecona ,ale mi się teraz kochać chce ,gdybym cię teraz miała to bym cię z siebie nie spuscila musiał byś mnie konkretnie wybzykac tak bym piszczala z rozkoszy Wxxxxx pragnę cie bardzo mocno sex z tobą to coś pięknego ,ale jeszcze musimy z francuskiego się podszkolic pomogę ci w tym bardzo chętnie kocham 69 może ty z czasem też bardziej polubisz :-) Ojj jak sobie przypomnę te lodziki z polyczkiem szok jak my daliśmy radę raz po raz i ze się nie udlawilam :-) pierwszy raz w życiu zrobiłam takie coś było mi cudownie chce powtórki :-) . Miłego dnia ,całuski

jestem z nim od tygodnia, wyszedl po zakupy i zapomnial telefon i tak z ciekawosci przeczytalam i dostalam szoku :-(( CO MAM O TYM MYSLEC

Gość etnozjebka91
Pravik to się leczy schizolu :-D ale humor mi poprawiłeś.