Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polacy to strasznie sztuczni ludzie

Polecane posty

Gość gość

sztuczne relacje w pracy,sztuczni aktorzy w filmach,sztuczna rodzinka na zlotach i wszystko takie beznadziejnie sztuczne,udawane ale niby wszystko na luzie:-D

Gość gość
Obecnie mieszkam w Niemczech i muszę powiedzieć, że Niemcy są pod tym względem gorsi. Ciągle zachowują się tak, jak powinni i o ile ktoś nie jest bardzo bliskim przyjacielem, są w relacjach strasznie oficjalni. Nigdy nie wiadomo, co tak naprawdę czują i myślą - nawet jak są zdenerwowani, to nie przeklinają i nie krzyczą. Nawet wypowiedzenie z pracy dają z uśmiechem na ustach (ja nie miałam takiej sytuacji, ale słyszałam o tym i jest to dla mnie całkiem prawdopodobne, gdy wezmę pod uwagę moje obserwacje). To właśnie w Polsce moim zdaniem ludzie zachowują się bardziej naturalne - widać, kiedy są smutni, źli, zdenerwowani, rozczarowani itp., nie ukrywają prawdziwych uczuć i poglądów, nawet jeśli są kontrowersyjne.

Gość gość
Polacy zawsze lubią się chwalić i najeżdzać na obcokrajowców, ze debil, chamy itp. A teraz wyszło jacy to Polacy są mądrzy, że nie potrafią skojarzyć symbolu SS.