Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co ja mam teraz zrobic????

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dowiedzialam sie o zdradzie meza od niego. W trakcie zalamania przyznal, ze nie mogl juz z tym dluzej zyc i niech sie dzieje co ma sie dziac ale wyrzuty sumienia go zabijaja. Najgorsze z tego jest to, ze....... byl to romans z moja siostra, ktora caly czas byla obecna w naszym i moim zyciu. Przez te wszystkie lata widzialam jego stan psychiczny i nie wiedzialam co bylo powodem tego stanu. Teraz juz wiem i jak to zwykle bywa nie mam pojecia co zrobic. Mamy wspolny kredyt na mieszkanie, dziecko i zadnej opcji abym dala sama rade wszystko ogarnac.

Gość gość
Skoro żałuje i ma wyrzuty sumienia to może warto się zastanowić czy dać mu szanse ale siostrę całkowicie wyeliminować z waszego życia.

Gość gość
musisz ochlonac, na zimno na pewno znajdziecie rozwiazanie.

Gość gość
No i co? siostra tez rodzina,a co w rodzinie to nie ginie :p

Gość gość
A dlugo trwal ten romans i jak dawno to bylo?

Gość gość
tylko, ze jak moge dac mu szanse a ja odrzucic. masakra jakas jest. ona nie potrafi mi wytlumaczyc jak do tego doszlo ale doszlo i ciagnelo sie z przerwami 7 lat. byl seks wyrzuty sumienia, placz, depresja i znowu seks i tak w kolko. skonczylo sie jakis czas temu bo nie mogli dluzej tego ciagnac. sumienie ich zzeralo

Gość gość
Ehh a co to przeszkaadza Jak nie zrobil jej dzieciaka to nie ma historii, czlowiek nie jest monogamistom ,tym bardziej facet!!!ja bym sie nie przejela

Gość gość
Facet miał przez 7(!) lat regularny romans z Twoją siostrą, a Ty się zastanawiasz czy dalej z nim być? Ja bym mu już nigdy nie zaufała, zażądałabym rozwodu z orzeczeniem o jego winie, wywalczyła alimenty... niech uczestniczy w życiu dziecka, bo jest jego ojcem, ale od mojego wara...

Gość gość
Zrobilabym to od razu tylko ze mieszkam za granica i nie mam tu nikogo kto by mi pomogl a alimentow za wiele mi nie przydziela. Nie chcialabym sprzedawac mieszkania i pozbywac dziecka domu. Ciezko jest i zastanawiam sie czy dam rade zyc z tym dla dobra dziecka i finansow.

Gość gość
Nie dasz rady.To za ciężki kaliber jest a życie tylko jedno.Jesteś jeszcze młoda,nie marnuj życia.Dziecko dorośnie,Ty się zestrzejesz i co będziesz robić z człowiekem,który Cię nie kocha?Po prostu pomyśl czy nie będziesz do końca życia nieszczęśliwa.Takie rzeczy wymagają czasu i żałoby a jak to zrobić ciągle w bagnie tkwiąc?

Gość gość
Tylko problem jest w tym ze on sie przyznal tylko dlatego ze wciaz mnie kocha i przyznaniem sie chcial sie pozbyc tego. Chcial to z siebie wyzucic mimo iz spodziewal sie konsekwencji. Chce zaczac nowy etap bez tajemnic i ciaglych wyrzutow sumienia.