Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mozna czego nie po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie chcialabym odwiedzic swoja siostre w szpitalu po porodzie ale niewiem co moglabym jej kupic prosze napiszcie co mozna jesc****ic

Gość gość
To zależy. Najlepiej zapytaj siostrę. Poza rzeczami pikantnymi i wzdymajacymi wszystko, jeśli nie ma specjalnej diety. Ale w szpitalu raczej jej dietetycznego żarcia nie szykują. :D

Gość gość
Marchewki baby carrot w torebce, banany, raczej soków nie... Jakieś ciastko francuskie z jabłkiem pieczonym, szarlotki kawałek herbatkę dla matek karmiących hipp ... To z jedzeniowych rzeczy. .. A tak to możesz jej kupić np. Dobra maść na pękające skutki polecam medeli, jakiś kosmetyk do higieny intymnej, może pidzame do karmienia.

Gość gość
Ja bym raczej postawiła na normalny obiad, a nie słodkie. Przynajmniej ja bym od siostry oczekiwała obiadu. I oczywiście bym jej o tym powiedziała. :D

Gość gość
Urodzilam tydzien temu w piatek i poprosilam moja siostre o potrawke z ryzem i kurczakiem:-) bylo pyszne:-) i do tego duuuuzo wody do picia:-) mialam cc wiec tez byly ograniczenia

Gość Teściowa1
Mnie synowa poprosiła o zwyczajny obiad.Usmażyłam schabowego, ziemniaki, gotowaną marchewke i kompot Jej zaniosłam.Syn zawiózł owoce; babany, winogrono i 4 jabłka.