Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dreamcatcher

Czy warto się zaangażować? PORADŹCIE!!!

Polecane posty

Gość dreamcatcher

Hej wszystkim proszę o rady. Otóż ostatnio wyszłam z moim kolega ze studiów (ten sam rok) na kilka spotkań, znamy się już dość długo ale tak wyszło że dopiero teraz się z nim umowilam. Naprawdę bardzo go lubię ale kiedy powiedział mi że chce żebym była jego dziewczyną, to się zmartwilam zamiast ucieszyć. Myślę że mogłoby coś z tego być ale boję się ze jak nam nie wyjdzie to raz ze nie będziemy przyjaciółmi a dwa że wśród naszych znajomych (a przecież z racji sytuacji mamy mnóstwo wspólnych) powstaną dwa obozy. Tak było jak rozstalam się z poprzednim chłopakiem. no i teraz biję się z myślami. Czy warto ryzykować? Bardzo go lubię, ale boję się ze zbyt dużo mamy wspólnego, żeby ryzykować. Rady rady rady bo powiedziałam mu że przemyśle temat a nie chcę go tyle trzymać w niepewności. Dzieeeekuje :)))

Gość dreamcatcher
Oczywiście powstaną dwa obozy jeśli się rozstaniemy. Przepraszam ja już tak mam że potok słów non stop ;)

Gość gość
Zachowujesz sie jak 15-latka, 2 obozy:) dziecinada.

Gość gość
Nie ma co z góry myśleć czarnymi scenariuszami. Jeśli jesteś zainteresowana to wchodź w to, jeżeli myślisz o nim jak o koledze to nie. Tylko to powinno decydować o wchodzeniu w związek, a nie obawy przed konsekwencjami rozstania.

Gość dreamcatcher
Niby tak Ale pamiętam jakie to było okropne ostatnim razem. Jego siostra była moja najlepszą przyjaciółką, po czym zerwała ze mną wszystkie kontakty jak się rozstaliśmy :( I nie chcę żeby coś podobnego się wydarzyło raz jeszcze :(

Gość dreamcatcher
Dziękuję za wsparcie:) ja go naprawdę naprawdę lubię i chciałabym spróbować tylko dopuszczam do siebie możliwość że nam nie wyjdzie i co wtedy...

Gość gość
Podobno seks lagodzi obyczaje, wiec sprawdz jak bedzie wam w lozku, jesli ok wejdz w,, to,,:D

Gość gość
16:58 trochę c*****a ta rada :/

Gość gość
sprobowac mozna

Gość gość
Jak będziesz czekać i stać w miejscu to nigdy się nie dowiesz jak będzie rzeczywiście. Bądź konkretna albo nie zawracaj mu gitary :)