Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham Niemców a wy?

Polecane posty

Gość gość
Kochasz czlowieka w którym plynie krew mordercy :D

Gość gość
Nie da sie qrwa nic napisa. Bo spam :o

Gość gość
Nic mi nie wiadomo o tym, żeby mój luby poddawał się zabiegowi transfuzji, ma swoją własną krew :P

Gość gość
Nas Polaków tez nikt nie lubi :( Jak Kuba Bogu tak i Bóg Kubie :o

Gość gość
Adolfa h oznaczaja jako spam:o

Gość gość
Twoj wybranek nie ma nic wspplnegp z adolfem Natomiast niemcy chodzacy po naszym pieknym swiecie chcac nie chcac sa Potomkami mordercow:)

Gość gość
Up

Gość gość
Według raportu polskiego MSZ jedynie w ciągu 2009 roku aż 103 razy w zagranicznych mediach użyto sformułowania „polskie obozy koncentracyjne”. Najczęściej termin ten pojawił się w Niemczech – 20 razy, po 16 w mediach amerykańskich i hiszpańskich, 8 razy w Austrii, 6 w Kanadzie, 6 we Włoszech, 5 razy we Francji. Przekłamania zdarzyły się także po jednym razie na Słowacji, Serbii i Irlandii.

Gość gość
Dziwnym trafem u szwabow pojawilo sie najwiecej razy :o innym krajom mozna wybaczyc brak znajomosci historii, ale im?? :o

Gość gość
Skoro taka skruche wykazuja to dlaczego jeszcze kilka lat temu uzywali TAKICH sformulowan?

Gość gość
Witam z rana wszystkich szwabow <3

Gość gość
Mieszkam w Niemczech wiele lat, zapewniam was ze oni nie zmienili zdania o nas Polakach. Dla nich zawsze bedziemy kims gorszym, glupszym, zawsze bedziemy ZLODZIEJAMI !! A co do histori no coz! mlodzi ludzie tacy 16-20 lat, oni nawet nie wiedza ze byla II wojna swiatowa, ze to Niemcy urzadzili ludzkosc****eklo na ziemi.Brak wiedzy na ten temat jest porazajaca. Ostatnio Corka przyszla ze szkoly i powiedziala mi jak jedna z uczenic zapytala nauczyciela cyt; czy to prawda ze Hi.tler gazowal blondynow z niebieskimi oczami? no rece opadaja!! Wina za to ze Niemcy pozwalaja sobie na takie poczynania, na przeklamywaniu histori, obarczam rzad POLSKI! I tylko rzad Polski! Osobiscie uwazam Niemcow za najwiekszych zlodzieji , zawsze wszystkim przypominam ze to wlasnie oni zrabowali cala Europe i pol swiata! Czy moge sie myslic?

Gość gość
wykropkowali slowo PIEKLO..urzadzili ludzkosci PIEKLO na ziemi..tak mialo byc!!!

Gość gość
Koorwa to bądźcie kimś lepszym!!! A tak poza tym temat jest z******ty popieram w całej rozciągłości i nie chodzi o nienawiść, bo to niezdrowe tak się emocjonować. :P

Gość gość
Nie namawiam nikogo do nienawisci gdyz" nienawisc jest oznaka braku milosci"..powidzial mi to mlody czlowiek , ktory notabene zawstydzil mnie tym stwiedzeniem....

Gość gość
Niemcy musieliby zaczac mowic o Histori w kategori MY NIEMCY!!..a tymczasem oni uzywaja sprytnego fortela nazywajac wszystko NAZISCI !!..NAZISCI TO!... NAZISCI TAM TO!..np. cyt; wczoraj obchodzilismy 70-ta rocznice wyzwolenia" nazistowskiego" obozu konentracyjnego w Dachau, przez wojska Amerykanskie! I co to mowi mlodym ludzia? mlodym Niemcom? nic! zwyczajnie nic! Musimy wszedzie pilnowac i porawiac na kazdym kroku ze mowa jest o NIEMCACH! skoro nie pilnuja tego wladze , my Polacy , jestesmy to winni szystkim pomordowanym, zagazowanym, bitym , torturowanym, palonym zywcem w ich domach , i mogla bym tak bez konca! Dlatego prosze , gdziekolwiek uslyszycie, przeczytacie, ze cos zrobili NAZISCI...prostujcie historie! Nie bojmy sie mowic prawdy . Jestesmy godnym narodem, nie pozwolmy soba manipulowac. Nie my ...POLACY!!

Gość Facet od historii
Niemcy zrabowali żydów i na tym się wzbogacili ale przecież to my polacy jesteśmy złodziejami według nich. Żenada!!!

Gość gość
żenadą to jest brak umiejętności poprawnego posługiwania się językiem ojczystym; zrabować można coś, natomiast kogoś (np. Żydów)- obrabować.

Gość gość
A moja babka nie znosila Żydów i Rosjan. Myślicie że w niej też płynie krew mordercy. Weźcie się stuknijcie młotkiem i pod żadnym pozorem nie opuszczajcie Polski, nawet na wakacje. Żeby wasze szlacheckie pochodzenie nie było skalane niemieckim, arabskim, żydowskim, murzynskim powietrzem. Ps. Wiecie że Polacy przed wojną obwiniali Żydów o całe zło w Polsce i z radością sprzedawali informacje gdzie ukrywają się Żydzi? Nie??? Może dlatego wasze babki nie chcą wspominać drugiej wojny swiatowej? Bo się wstydzą? Polacy też mają swoje za uszami ale milczą.

Gość gość
Facet od histori...myli sie Pan..Niemcy obrabowali praktycznie kazdego obywatela okupowanego przez nich kraju...za bledy przepraszam, moze usprawiedliwi mnie to, ze do Polskiej szkoly chodzilam tylko trzy lata! Pozdrawiam.

Gość Facet od historii
11.03 ob? Nie obsraj się czasem

Gość prawictwo pospolite 137
nie wiem . nigdy mnie ten naród nie interesowął .. Zawsze mysłałem , ze dobry Niemiec to martwy Niemiec .. I DAlej tak mysle ze ruscy I szwaby to nasi wrogowie

Gość gość
wiecie tak mi przyszlo do glowy ze wszyscy pisza ze jemy niezdrowe jedzenie chemia i te sprawy a szwaby? Toc oni wpiepszaja tylko zarcie z puszki albo zupy z proszku bo nie chce im sie gotowac albo nie umiaja. A zyja po 100 lat.

Gość gość
ja bym na twoim miejscu zapytala wprost czego oczekuja? ze sobie padniecie w ramiona i usiadzieci przy jednym wielkim stole jak jedna wielka patchworkowa rodzina? a na co to komu? brakuje im milosci? co innego jak ojciec wdowiec zaklada nowa rodzine co innego jak odchodzi i sie nami nie interesuje

Gość gość
14.13 k****a nie w tym temacie napisalem sory

Gość Facet od historii
Masz rację niemcy obrabowali nie tylko żydów ale na żydowskim złocie zrobili największą kasę i dlatego teraz są tacy bogaci

Gość gość
Racja niemcy to złodziejskie trole

Gość BlueMoon

Ten temat jest jednym wielkim spamem.

Właśnie przez takie zachowanie wszyscy mają Polaków dosyć. 

Ogarnijcie się!