Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham Niemców a wy?

Polecane posty

Gość gość
20.27 my tez nie. my ich wszystkich lubimy z ODDALi :))

Gość gość
No ale w końcu jak mu zaczęłam mowic ze niekoniecznie jestem chetna na takie wybryki tp dal sobie na szczescie spokoj ale od tamtej pory nie chodze do tych pozal sie boze ich kebabow bo sie boje ze go tam spotkam :o

Gość gość
my tez nie rasisci. my ich wszystkich lubimy..z ODDALI :))

Gość gość
Ja mam na studiach zajecia z ludzmi z kazachstanu i sa fsjni nawet :) uczy mnie tez Pani, ktora jest slowaczka i jest rowna babka Tak samp jak bywalam na wegrzech to np kelnerzy czy wlasciciele domków byli w porzadku sympatyczni itp. Jedyne co to ten turek mnie zrazil do Turków no i oczywiscie cyganie:D

Gość gość
Mojej mamy kolezanka ma partnera szwaba ale nie wiem jaki on jest bp ciagle milczy :D ponoć ja kiedys uderzyl wiec do końca normalny nie jest :) widoczmie plynie w nim ta krew mordercow :o

Gość gość
to uwaga mnie uczyl angielskiego ARAB najprawdziwszy a rosyjskiego KUBANCZYK. Kubanczyk zayebisty megasympatyczny , arab nas nie lubil i od zlodziejow wyzywal (Polakow) no i coz bardzo tego nie ukrywal :) Ale musze przyznac ze nauczycielem byl dobrym. dzieki niemu wszyscy mature zdalismy a bylismy tumanami zanim do niego trafilismy :))

Gość gość
Chuj w d**e szwabom Chuj w d**e ruskim Chuj w d**e arabom Chuj w d**e turkom Chuj w d**e cyganom

Gość gość
No to juz chyba lepiej być ze zlodziejskiego narodu niz arabskiego:o co do nich to nie wierze, ze istnieje choć jeden normalny. Akurat w ich przypadku mozna smialo wrzucic wszystkich do jednego wora :D

Gość gość
Pracowalam kiedys w lumpeksie i dostalam w jape od cyganki bo ona nie ogarnia i myslala ze spodnica kosztowala 1zl a nie 5.50 tak jak wskazywala cena. Chcialam jej p**********ic ale miala bachora na rekach:D niestety skonczylo sie tylko na skromnym "w*********j" :D

Gość gość
Alim mial na imie, od zlodzieji wyzywal bo chyba mu samochod ukradli i przebolec nie mogl haha . Wszyscy sie go bali w szkole. ogolnie koles niezle sobie radzi tu w Pl. Jest tlumaczem przysieglym ma biuro tlumaczen a uczy jak to mowi z dobrego serca bo za 1500 to normalnie do pracy by nie poszedl haha. Ale mielismy z niego ubaw czasem. Ale on pochodzil z mega bogatej rodziny z Kuwejtu. tam na ropie naftowej spia a byl zly bo musi mieszkac tu bo jego zona TAM NIE CHCE JECHAC, co sie babie nie dziwie :))

Gość gość
A to z polka byl? Podziwiam kobiety, ktore sie decyduja na takiego meza

Gość gość
Mojej siostry kolezanka ma meza araba. Mieszkaja we wloszech. Ona nie moze ubierać bluzek z dekoldem ani spódnic bo ja wyzywa pd kurw. On siedzi w domu a ona z********a on sie niby zajmuje dzieckiem, ale dziecko je ppsilek dopiero jak mama wroci z pracy czyli o 21. patologia :o

Gość gość
no z Polka a niby czemu mieszkalby w Pl ponad 30 lat? mieli dwoje dzieci i ona co prawda nigdy tam jechac nie chciala (on tak opowiadal) ale na islam przeszla i oni tam sie modla 5x dziennie. On nawet w szkole sie modlil.

Gość gość
No nie wiem w ostatnim czasie araby pchaja sie do Europy ot tak po prostu. Nie wiem w ogole jak mozna zakochac sie w arabie:o

Gość gość
nie no ten moj nauczyciel, to dosc ostro sie o nas wypowiadal ale jego zona normalnie chodzi tylko NIE PRACUJE bo on mowilze jego zona pracowa nie bedzie bo nie musi. On sam i jego dzieci nawet palą, chodzily do tej szkoly co i ja tylko na inny profil. A oni ponoc nie moga palic ani pic.

Gość gość
No pic to na pewno nie moga, a co do palenia nie mam pojecia. Z arabami przewaznie jest tak, ze na poczatku wszystko pieknie i cudownie a pozniej wychodzi szydlo z worka. Wiadomo, ze moze sie zdarzyć jakis uczciwy. Ale po co ryzykowac?

Gość gość
no on mial taka mine złowroga ze z kijem nie podchodz nawet dyrektor sie go bal hehe :)) Te czarne oczy przeszywaly na wskros, ale ci powiem ze brzydalami to oni nie sa. Ale t oczy wrrr jak oczy Diabła bez urazy

Gość gość
Polki lubia ciapatych:D

Gość gość
a i nie lubil polakow bo my jemy swinie tak zawsze mowil . TZN wieprzowine oni nie dotykaja tego miesa wogole. Tylko Wołowina albo drob

Gość gość
No wlasnie dlatego ludzie nie powinni sie kierować wygladem. Co z tego ze przystojny jak moze ci s*******ic cale zycie ktore masz tylko jedno to juz bym chyba wolała szwaba z krwia mordercow :D

Gość gość
za to Kubanczyk byl gwiazda w nasze szkole. Mega pozytywny wyksztalcony czlowiek. Tez za zona tu przyjechal i juz zostal :)) Zreszta na kube juz wroci nie moze. jest zdrajca. niektorzy to maja zycie

Gość gość
Taa wieprzowiny nie jedza. Alkoholu nie pija a czlowieka z***bia bez zastanowienia. Coz za porządny narod:D

Gość gość
a ja nie dzielę ludzi na tych co mieszkają w granicach danego państwa, jakbyś poznała np. Niemca sadystę, lubiącego bić kobiety do nieprzytomności, tez byś go kochała??

Gość gość
A po co w ogóle mieszac geny? :o jestem polka zwiaze sie z polakiem i urodze polaka lub polkem p*****le jakichs szwabow Arabów i chuj wie kogo jeszcze

Gość gość
J***c szwabow i wszystko

Gość gość
ja kocham tylko Polaka i Polakow bo nie lubie gadac w innym jezyku., jak mam mowic po angielsku to jest to dla mnie przymus, koniecznosc a jeszcze na codzien lozku z takim mowic w zyciu

Gość gość
To stanowi również dla mnie bariere. Nawet jak sie umie dobrze mowic po angielsku nigdy nie przekazesz w tym jezyku ukochanej osobie, to co powiesz mu po polsku. Potem problem z dziecmi jedni dziadkowie tu drudzy tam. Dwa jezyki dwie kultury byc moze dwie religie. Jak dla mnie to nie ma sensu dlatego szukam Polaka :D

Gość gość
Ale chyba juz nie znajde :(

Gość gość
Ch*j w d**e szwabom Ch*j w d**e ruskim Ch*j w d**e arabom Ch*j w d**e turkom Ch*j w d**e cyganom

Gość gość
a ja kocham Austriaka; taaa, wiem, wiem, Hitler był pochodzenia austriackiego