Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sesja ciążowa brzuszkowa kto za

Polecane posty

Gość gość

co myślicie o takiej sesji bo ja bym bardzo chciała. macie jakieś pomysły gdzie?

Gość gość
jak najbardziej o ile ta sesja będzie tylko dla mnie, dziecka i męża, a nie pokazywanie jej wszystkim a co gorsza zdjęcia znajdą się na fb

Gość gość
to ma być tylko dla nas. Chcemy mieć pamiątkę z tego pięknego stanu. Myśleliśmy nad sesja w plenerze.

Gość gość
wiocha :o

Gość gość
gość dziś Dlaczego? wypowiedz się

Gość gość
jestem za ;)

Gość demoonka
Tu - http://www.photobook-album.eu/item/43-ci%C4%85%C5%BCowa-sesja-zdj%C4%99ciowa masz fajny artykuł na temat ciążowych sesji, warto poczytać i się przekonać bo to super sprawa i niepowtarzalna pamiątka :) a co do miejsca- najlepiej w studiu fotograficznym, bez żadnych zbędnych dekoracji bo ciążowy brzuszek to piękno samo w sobie :)

Gość AnnaNNN
Temat nie nowy ale podzięlę się swoim doświadczeniem. Ja zrobiłam sobie sesję w ciąży i nie żałuję. Jest to doświadczenie jedyne w swoim rodzaju. Miała być sesja w zwiewnych tiulach, sukniach, itp a skończyło się na lekkiej nagości. Fotograf był bardzo pomysłowy i podrzucał co raz to nowe pomysły stąd wyszło to bardzo fajnie. Była super atmosfera. Byłam z mężem, mniej więcej na połowie zdjęć jesteśmy razem a reszta tylko ja sama. Na początku byłam troche sceptycznie nastawiona jak to będzie wyglądać, ale rzeczywiście podobam się sobie na zdjęciach mimo tych 'wypukłości' tu i ówdzie. Mężowi też się podobało i jest to dla nas super pamiątka. Tak mi się to spodobało, że półtora roku później pozwoliłam sobie na odważniejszą sesję z aktami. I też jestem zadowolona. Dziewczyny - to bardzo pozytywnie kształtuje pewność siebie! Choć myślę że to zależy dużo od tego kto fotografuje, czy ma pomysł i jest dobra atmosfera. Jeśli ktoś jest z Wrocławia lub okolic to mogę polecić na priv. Aha, ważne jest to że można też zrobić umowę na ochronę wizerunku - myślę że warto tak sie zabezpieczyć. Anna