Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafie tego zrozumiec

Polecane posty

Gość gość

Spotykalam sie z pewnym mezczyzna 4 miesiace. Wczoraj poklocilismy sie. On przyznal ze spotyka sie zkims jeszcze. Ja sie zdenerwowalam i powiedzialam ze ma spadac ze ja juz mam to wszystko gdzies. On zaczal mnie wtedy bic. Najpierw rekami a potem zdjal pasek od spodni. Bil gdzie popadnie. Wczesniej podczas spotkan namawial mnie na sex, cos w rodzaju bdsm , a ja zawsze odmawialam. Zawsze wszystko bylo okej - oprocz konflikotow o rodzaj sexu. Rozmawialismy bardzo czesto po kilka godzin dziennie i wtedy swietnie sie dogadywalismy. Nie wiem co robic, ciezko to opisac. Na spotkaniach on byl bardzo zaborczy i czesto niemily. Kiedys bym wysmiala takie kobiety , ktore zadaja sie z tego typu facetami, a teraz dopiero je rozumiem. Sama juz nie wiem po co to tu pisze. Dziwie sie co ja robie. Czemu jeszcze mysle o nim

Gość gość
To jest twoje życie, jeśli to Ci odpowiada w jakiś sposób żyj z nim, ale pamiętaj,, je sobie pościelisz tak się wyśpisz,,

Gość gość
Myślisz, że faceci, którzy mają upodobania do BDSM tacy właśnie są ?

Gość gość
Potrzebowalas przelac emocje na "papier" ;)

Gość gość
Ale smęt

Gość gość
No moze on jakims sadysta jest. Juz sama nie wiem jak to nazwac.

Gość gość
Ciagle mi sie wydaje że on tylko na mnie sie wyżywał a tą drugą dobrze traktuje. Że ja robilam cos co w nim te agresje spowodowalo

Gość gość
Ja jestem z natury zaborczy, zazdrosny, ale też bardzo wrażliwy i delikatny, a mam upodobania do Femdom, podniecają mnie dominujące kobiety. Może istnieje osobowość skłonna do różnych perwersji.

Gość gość
No on mnie wczoraj o malo nie zabil. Dusił mnie jeszcze. Nie wiem juz jak to opisac.

Gość gość
A może jest wrażliwy ? Musi być.