Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochane dziewczyny mam płaski tylek!czy moge kupic jakies majtki push up?

Polecane posty

Gość gość

taka genetyka:( duzo chodze itd...i niestety tylek dalej plaski....po matce:( slyszalam ze mozna kupic gdzies majtki ktore powiekszaja pupe i wtedy bym mogla fajnie wygladac w spodniach i sukienkach...bo to moj najwiekszy kompleks..ale wlasnie nie wiem gdzie mozna kupic takie majtki ,zeby byly dobre i nie za drogie??moga byc tez legginsy takie..plisss doradzcie mi cos kochane:(

Gość gość
Operacja :)

Gość gość
dużo chodzisz? I myślisz, że od tego się tyłek wyrabia? Zacznij ćwiczyć. Wbrew pozorom tyłek wcale nie jest tak trudno wyrobić.

Gość gość
ale jakie cwiczenia skoro mam skolioze duża:(a przysiady jak robie to mnie boli kregoslup od razu:( jakby istnialy cwiczenia ktore nie sprawiaja ze plecy bola i sa obciążone to bym cwiczyla...ale od tych cwiczen tylek chudnie przeciez a nie powieksza sie :(

Gość zoskazsacza
Jak chcesz skorzystać z takich majtek to polecam ten model Figi 121 EXTRA BOOM w all-bielizna mają - pupa jest zrobiona z pianki i daje efekt okrągłej, ale trzeba się przyzwyczaić bo ten tył jest faktycznie piankowy a przód z cienkiego materiału, elastycznego. Jak je zobaczyłam to trochę zamarłam, ale w końcu ubrałam raz, drugi i teraz pupa nabrała krągłości, a samopoczucie lepsze od razu :)

Gość Aniaztorunia
Hej, ja ostatnio razem ze stanikiem kupiłam majtki pushup Broosa i bardzo sobie chwalę ;) jbc podaję link do sklepu broosa.pl

Gość gość
1. skoro boli cię kręgosłup w czasie robienia przysiadów to znaczy, że robisz je ŹLE i nie tłumacz sobie tego skoliozą. Co drugi człowiek ma skoliozę obecnie co nie przeszkadza im wykonywać przysiadów. Ja również mam, a robię przysiady ze sztangą 40kg na plecach. 2. chodzenie Ci na tyłek nie pomoże, jak już ktoś napisał tylko ćwiczenia, choć z chodzenia nie rezygnuj bo to zwyczajnie zdrowe 3. nie da się ćwicząc chudnąć w jednym miejscu, nie ma tak łatwo :D i tak jak robiąc brzuszki nie sprawisz, że schudniesz na brzuchu, tak ćwicząc pośladki nie schudniesz na tyłku tylko ujędrnisz te mięśnie, a o to przecież chodzi 4. na siłowniach są specjalne maszyny do ćwiczenia mięśni pośladków, wystarczy pójść i spytać trenera. w ogóle nie wiem dlaczego większość kobiet tak panicnie boi się siłowni

sprawdź w calzedonii, kiedyś widziałam tam śmieszne leginsy z wypchanym tyłkiem

Gość Wiktoria199302
Hej, znalazłam ten temat, bo kiedyś sama miałam ten problem :D Niestety siłka odpada, bo mam problem z kolanami, a większość ćwiczeń na tyłek bardzo je obciąża :( Niby wymówka, no ale... zdrowie najważniejsze ;) Koleżanka poleciła mi sklep, gdzie sama kiedyś kupowała jakiś biustonosz i zauważyła, że są właśnie majtki i szorty push up. Nie byłam przekonana, ale spróbowałam i nie żałuję. W takich majtkach naprawdę bardzo komfortowo się czuję i nic nie widać podejrzanego. Co więcej dobrze jest je mieć na uczelni, bo siedzi się na miękkich poduszkach, więc tyłek nie boli :D Jakby ktoś był zainteresowany to podaję link do sklepu gdzie je kupiłam https://broosa.pl/collections/majtki-push-up ;)

Gość gość
DZIEWCZYNY STRZEŻCIE SIĘ SKLEPU BROOSA.PL!! Bielizna idzie z prosto z Chin, nie ma możliwości zwrotu, bo firma jest zarejestrowana w Kanadzie. Nigdy nic tam nie kupujcie, bo będziecie oszukane tak jak wiele kobiet. Komentarze na ich stronie internetowej są spreparowane. Brak możliwości zwrotu towaru zakupionego w internecie, co jest sprzeczne z polskim prawem! Nawet jeśli go nie przymierzycie i będzie fabrycznie zapakowany! Nigdy niczego tam nie kupujcie, chyba, że chcecie przepłacać za to samo, co możecie kupić na AliExpress za 2 dolary!