Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poród Bielsko Biała CC gdzie poza Eskulapem

Polecane posty

Gość gość

Chciałam sie dowiedzieć czy ktoś moze mnie naprowadzić na lekarza w BB, ktory wykona cc bez wskazań? Ze względów finansowych eskulap odpada. Jak to w ogóle zalatwic jak zapytać? Rodziłam juz SN nie było tragedii, ale bardO długo sie goilam nie chce drugi raz przez to przechodzić. Z góry dziekuje za te konkretne odpowiedzi i prosze bez zbędnych komentarzy.

Gość gośćfibi
Nie chcę cię martwić ale chyba nie znajdzie się lekarz który wypisze ci skierowanie na cesarkę bez wskazań...A jeśli nawet znajdzie się jakieś wskazanie to może być jeszcze taka sytuacja,ze pojedziesz do szpitala ze skierowaniem na cesarkę a w szpitalu uznają sobie,że twoje wskazania jednak nie są wskazaniem do cc i każą ci rodzić naturalnie.Możesz iść np do psychologa i naściemniać,ze miałaś jakąś traumę po porodzie sn i teraz panicznie boisz się rodzić sn i psycholog może wypisać ci karteczkę że zaleca poród przez cięcie cesarskie ale niestety nie da się przewidzieć czy lekarz w szpitalu takie coś uzna.Musiałabyś mieć takie naprawdę niepodważalne wskazania.A w którym tygodniu ciąży jesteś?

Gość gość
To początek ciąży - 2miesiac. Chciałabym juz wybrac tego konkretnego lekarza jako prowadzącego.

Gość gość
Tez jestem zainteresowana. Ile kosztuje w publicznym cc w BB? Tylko jak nikomu zapłacić ...

Gość gośćja
Wy tak na powaznie pytacie? Serio nie lepiej wziac pozyczke jak nie macie i isc do eska zamiat kombinowac jak wysepic cc w panstwowym? Koniec koncow i tak skonczylybyscie na naturalnym porodzie i dopiero po 15 godzinach meczarni laskawie zrobili by Wam cesarke. Takie sa realia w szpitalach, nie oszukujcie sie ze lapniece wskazanie na cesarke i bez problemu ordynator sie na to zgodzi, pora sie obudzic.