Gość gość Napisano Maj 2, 2015 Wiesz... spotkałam dzis miłosc I co Ci powiedziala? Przepraszała, ze nie zawsze trwa do końca Płakała? płakała, bo często rani Krzyczała? Krzyczała, ze nie zawsze jest piękna Śmiała sie? Smiala,bo umie z siebie kpic Żałowała czegos? Żałowała,że ludzie nie zawsze traktują ją poważnie Była zła? Złościla sie, że czasem w nią wątpimy Cieszyła się ?Cieszyła sie, ze jej tak często jej szukamy Co Ci jeszce powiedziała? Powiedziała, że nie jest dla mnie... Zaczynam jej wierzyc;(;( Dodaj komentarz Linkiesz... spotkałam dzis miłosc I co Ci powiedziala? Przepraszała, ze nie zawsze trwa do końca Płakała? płakała, bo często ranie Krzyczała? Krzyczała, ze nie zawsze jest piękna Śmiała sie? Smial,bo umie z siebie kpic Żałowała czegos? Żałowała,że ludzie nie zawsze traktują ją poważnie Była zła? Złościla sie, że czasem w nią wątpimy Cieszyła się Cieszyła sie, ze jej tak częst szukamy Co Ci jeszce powiedziała? Powiedziała, że nie jest dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach