Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ogóle się nie wstydze nagości.

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i nie czuje żadnego skrępowania żeby zmienić biustonosz w przebieralni przed siłownią albo się przebrać na basenie. Wiadomo nie paraduje goła, ale też się nie ukrywam. Tak samo, u innych nagośc nie budzi we mnie wiekszych emocji. A jak to jest z Wami?

Gość gość
No ja mam 24 lata ale też nie mam problemu z tym. Niby miałam jako taka dorastająca dziewczynka, ale potem jak już miałam 18 lat to mi minęło. Chodziłam na basen, tam wiecznie były zajęte przebieralnie więc się przebierałam przy wszystkich, to samo z myciem. Co mnie obchodzą obcy, niech się patrzą ;-) nie mam nic do ukrycia ;-)

Co mnie obchodzą obcy, niech się patrzą oczko.gif nie mam nic do ukrycia oczko.gif x świetnie, jeszcze prykaj przy nich i się zmasturbuj, a potem obliż palce:O zero poszanowania dla innych.

Gość gość
Od kilku miesięcy chodzę na basen i niestety muszę znosić widoki nagich często otyłych ,zaniedbanych pooranych mocnym cellulitem i rozstępami ciał. Uwierzcie nic przyjemnego w tym nie ma. Ludzie powinni mieć trochę samokrytyki zanim zaczną się obnażać przez innymi. Ja jestem młoda i szczupła ale tyłkiem nie święcę.

:o no właśnie, to niekulturalne, społeczeństwo musi cierpieć z powodu jakiejś dziwnej emanacji czyjegoś wyzwolenia seksualnego :(