Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem strasznym tępakiem i brzydalem.

Polecane posty

Gość gość

Jak mam żyć? Do tego schorowanym.. Zabić się powinienem? Czy być całe życie sam bez miłości i znajomych? Była jedna kobieta w moim życiu zainteresowana mną piękna i mądra a ja jak pi/zda czailem się az ja straciłem teraz nie chce zadnej innej zresztą żadna nie chce mnie i kocham tamta nadal!!!!!

Gość gość
Przestan, mnóstwo ludzi żyje samotnie, nie możesz uzależniać swojego szczęścia od osób obcych... Bo ludzie przychodzą i odchodzą, lub wcale nie przychodzą - i masz być załamany przez to?

Gość gość
Strzel sobie kulke :) po co się męczyć ?

Gość gość
Ile ty masz lat,że piszesz "całe życie"...

Gość gość
Nie ważne i tak mnie juz nic dobrego nie spotka. Mialem udar mozgu i mam dziwna twarz i jestem kretynem bardzo mi spadła inteligencja po tym i mam uszkodzona twarz.

Gość Marchewkaa
Ale komuś się jednak spodobałeś i na pewno komuś jeszcze spodobasz!

Gość gość
A co z tamtą kobietą ?

Gość kukurydzianka
Musisz znaleźć w sobie siłę aby zacząć życie od nowa i radość z tego życia, być może brzmi to jak banał... Znam mężczyznę, który przeszedł dwa udary, ma problemy z poruszaniem się, ale powiem Ci szczerze, że bije od niego taka serdeczność, że aż nie można się oprzeć aby z nim nie zamienić chociażby parę slów. Nawet pewnie sobie nie zdaje sprawy z tego jak pozytywnym o fajnym człowiekiem jest i ile dzięki temu daje innym a uwierz mi przeszedł bardzo dużo i jest samotny więc idąc Twoim tokiem myślenia powinien być zgorzkniały i rozżalony. Głowa do góry, masz w sobie siłę, której nie jesteś świadom.

Gość gość
Jak się spodobalem to wygladalem inaczej. Teraz nawet pies z kulawa noga się nie obejrzy.

Gość gość
Są jeszcze normalne kobiety na Kafe :) :) ufffff

Gość gość
Powodzenia autorze,może uda Ci się odzyskać tamtą?

Gość gość
Ale patrząć po tych kilku zdaniach nie widać żebyś był głupi jakoś specjalnie. Ja właśnie pisze na skajpie z kolegą który ma wrodzoną łamliwość kości, wygląda jak niemowle a ma 28 lat. Nie masz co sie użalać , pomyśl o takich co nie mają tyle szczęścia

Gość gość
Pisanie pisaniem. Mówienie przychodzi mi z o wiele wiekszym trudem.

Gość gość
Co tam mówienie nie jest jakoś szczególnie ważne, ciesz sie że urodziłeś sie ze zdrowym ciałem, mówie Ci musiałbyś zobaczyć zdjęcie tego faceta z którym pisze, on nie może sie poruszać, chodzić ani wstawać z łózka bo ma tą chorobe. I on mówi że chce mieć dobrą prace, rodzine, nawet dzieci. Ja byłam zdumiona że on może mieć dzieci, a on mówi że oczywiście że może mieć. Pomyśl o ile jest lepsza twoja sytuacja

Gość gość
Inaczej jest nie mieć czegoś i marzyć a mieć i stracić. Fajnie że facet ma tyle siły w sobie ale ja też nie jestem zdrowy ciałem ani umysłem tym bardziej. Mogę chodzić ale co z tego gdy nie mam dokąd.