Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Powi臋kszanie ust, groupon, warszawa, pilne!!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

... Wi臋c tak, m贸j facet jest do艣膰 ma艂o rozgarni臋tym pod tym k膮tem osobnikiem i... Chce mi da膰 na urodziny groupon na powi臋kszenie ust. Tak, musz臋 wybra膰 bardzo szybko, bardzo pilnie. Znalaz艂am trzy. Nie moge wkleic linkow bo uznaje mnie za spam, wiec napisze. 1. Ren clinic 2. Klinice Odnowy Kolagenowej Prof. Przybylskiego 3. Klinice Urody G&G Hair Spa Zauwazylam, ze najwiecej osob kupilo od Pana Przybylskiego. Zaryzykowac? Mam... Raczej ma艂e usta, kt贸re nie s膮 kreseckami i s膮 do艣膰 kszta艂tne, ale chce je powi臋kszy膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nigdy ale to nigdy nie decydowac sie na taka ingerencje pod presja czasu i atrakcyjnej ceny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i co zrobilas ten zabieg ? jakie efekty ? i gdz4e ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam Akademi臋 Medycyny Estetycznej Ursyn贸w. Maj膮 ca艂kiem dobre ceny a efekt zabiegu jest bardzo dobry. Usta powi臋kszone s膮 r贸wno, wygl膮daj膮 naturalnie i rezultat utrzymuje si臋 bardzo d艂ugo. Chodz臋 tam regularnie i zawsze jestem zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BurgDubai

A Warszawie jest przecie偶 Saska Clinic. Nie wiem ja nic z groupona nie kupowa艂am nigdy. Po prostu szuka艂am opinii na temat najlepszych klinik聽i j膮 znalaz艂am. I co wa偶ne, 偶e powi臋kszaj膮 te usta bardzo dobrym preparatem jakim jest Restylane Kysse.聽 Usta sa bardzo 艂adnie i jednakowo nawil偶one i nie ma tego wstr臋tnego efektu dziubka 馃槈

Udost臋pnij ten post