Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zajść w ciążę bo już czas czy czekać aż zechce miec dziecko

Polecane posty

Gość gość

Czy zachodzilyscie w ciaze bo wiek bo dobry czas bo tak trzeba? Ja wgl nie mam instynktu i boje sie ze on nie nadejdzie. Boje sie ze zajde na sile i nie bede kochać tego dziecka :/ lubie miec czas dla siebie pospac gdzies wyjechac a dziecko to ograniczenia. Czy po porodzie wszystko sie zmieni cale moje podejscie? Boje sie ze nie :/ i bede tak czekac na ten instynkt do 40 i sie nie doczekam. Moze warto probowac zajsc mimo wszystko. Jak to bylo u Was?

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
26 niby nie duzo, ale bardzo duzo dziewczyn w moim wieku ma juz dzieci nawet dwojke :/

Gość gość
No jak uważasz, moim zdaniem to głupota robić dziecko bo już czas. Ja w tym roku kończę 33 lata, mam początek pcos i jeszcze nie panikuję :D

Gość stokrotek_H
Niedojrzałe pytanie. KObieto, matką to ty będziesz przez całe życie, bierzesz za siebie odpowiedzialność na CAŁE życie: musisz je urodzić, wykarmić, wychować, wykształcić, dbać o zdrowie itp. Dziecko to nie kaprys!!!!! Urodzisz i co dalej? Myśl trochę.

Gość gość
wlasnie dojrzale ona dlatego pyta ze o tym mysli

Gość stoktotek_H
Ona się waha, bo hormony atakują.

Gość gość
poczekaj do 30

Gość gość
No wlasnie mysle o tym co bedzie dlatego rozwazam i zapytalam czy kazda kobieta ktora decyduje sie na dziecko odczuwa silna potrzebe posiadania go czy zdarza sie ze to przychodzi z czasem.