Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatek22

Lodzik podczas jazdy autem

Polecane posty

Gość Agatek22

On prowadzi a ja robie. Czy to jest wykonalne? Czy facet skupi się podczas jazdy? I trochę niebezpieczne :)

Gość gość
lodzik?a pomyslales o zarazie jakims syfem?Wirusem HPV?Herpes?

Gość gość
Wykonalne jak najbardziej,moja juz kilka razy mi ciagnela podczas jazdy i musze powiedziec,ze fajne i ekscytujace przezycie :D

Gość gość Kopciuszek
Fuj!!!!!!!!taki wstrętny,niemyty,obsiurany,ochyda!!!!!!!fjut wogole jest ochydny a brudny to juz wogole!!!!!!szanuj sie kobieto,ciekawe czy on by lizał niemyta pipke.masakra!!!!!;do ręki wez i mu zwal jak chce podczas jazdy ale musisz mieć w pogotowiu chustki higien.żeby nakapał do chustek i spodni nie pobrudził bo jak z auta wysiądzie,ale do ust?masakra!!!!!!

Gość gość
tak zginal polityk b.jak jechal z sekretarka

Gość gość
Zacofanie pełna gębą :) Kto powiedział, że facet musi być brudny? Niektórzy się myją :P Ja wielokrotnie robiłam i robić będę mojemu mężczyźnie laske podczas jazdy autem. Warto spróbować tylko wszystko z głową i aby bezpiecznie. Jeśli nie będzie ogarnial tematu to przestań żebyście wypadku nie spowodowali.

Gość gość
Myslisz, ze jedno czy dwa mycie wystarczy na 24h i penis bedzie przez caly ten czas swiezy? Podczas sikania ani kropelka mu nie zostanie na penisie?

Gość gość Kopciuszek
mój sam kladzie moja reke na swoim kolanie i zaczynam sie za niego zabierać,potem on zjeżdża na pobocze i stoimy chwile na awaryjnych ,zawsze reka nie ustami-taki przepocony po całym dniu tragedia jak mozna do ust wziasc,zawsze gdy wracamy wieczorem sami.ja wogole do buzi nie biorę to ohydne.

Gość gość
Robiłam facetowi raz, było fajnie ale na bocznej drodze bo trochę się baliśmy wypadku :)

Gość ogolony h
A nie lepiej zatrzymac sie gdzies na uboczu?