Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co dla was ważniejsze

Ważniejsze u faceta prawo jazdy, czy dobry wygląd?

Polecane posty

Gość Co dla was ważniejsze

Czekam na odpowiedzi.

Gość gość
Oczywiście, że wygląd. Prawko można zrobić zawsze, a wyglądu nie tak łatwo poprawić. Poza tym jeśli rozpatrujesz w tych kategoriach "na co polecą laski" to oczywiste, że brzydki facet nie złapie dziewczyny na prawko :)

Gość gość
jedno i drugie

Gość gość
Nie zwracam uwagi na prawko. Może jakbym była z zabitej dechami dziury to mówiłabym inaczej ale póki co jest mi naprawdę obojętne czy je ma czy nie.

Gość gość
prawko, znajoma miała męża podobnego do Hugh Granta ale nie miał prawka. Wszystko było na jej głowie, dzieci do przedszkola, zakupu, to tamto i jeszcze jego podwozić itp. A on jak nie musiał wsiadać za kółko to tylko piwko, piwko i piwko. I wychowała sobie na własnej piersi pięknego alkoholika co leżał i nic nie robił. Wybór należy do Ciebie ale ja obstawiam prawko (zakładam że z niego korzysta)

Gość gość
Gdzie wy mieszkacie,że wszędzie musicie samochodem jeździć? w Kozich Bobkach Wielkich czy w Wypiździchowie :D? u mnie ludzie wsiadają w autobus i podjeżdżają dwa przystanki z dziećmi do przedszkola, mało kto jeździ wszędzie samochodem bo to jest nieopłacalne.

Gość gość
A mój ojciec ma prawko a i tak jest alkoholikiem, pierniczycie jakby jedno miało cokolwiek wspólnego z drugim :O

Gość gość
typowe problemy autora koniotrzepa nieudacznika:D tobie niedorajdo nic nie pomoze w poznaniu dziewczyny:D

Gość gość
Ważniejsza jest głowa na karku,odpowiedzialność,uczciwość,zaradności i dobry charakter . Jak ktoś jest nieudaczny i za swoje niepowodzenia wini kobiety to nie pomoże mu wygląd Beckhama ani prawo jazdy.:D