Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anorgazmia

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś coś takiego miał i jak się to leczy? Czy można się całkowicie z tego wyleczyć? Mam prawie 40 lat, 15 lat w związku i nigdy nie miałam orgazmu- ani z mężem ani jak się sama masturbowalam. Możecie jakoś pomóc i doradzic? Z mężem próbujemy już na różne sposoby, urozmaicamy, staramy się o odpowiednią atmosferę, długa gra wstepna i nic. Mamy nawet też motylka wibrujacego ale on również nie daje mi tej upragnionej rozkoszy. Podczas stosunku i pieszczot jest miło ale nigdy nie miałam orgazmu ! Czy na to pomoże seksuolog ? Mam taką nadzieję...

Gość gość
Tyson maz nie potrafi tego dobrze robic. Probowalas z innym facetem?

Gość gość
myślę, że tak albo psycholog/psychiatra. powinny być jakieś środki farmaceutyczne, ogólne samopoczucie i przeżycia emocjonalne to także chemia w organizmie. albo wasza relacja jest emocjonalna w taki sposób, że gdybyś nie naczytała się o orgazmach, to byś nie myślała, że coś jest nie tak.

Gość gość
Z mężem się dobrze dogadujemy ale się stara i robi co może zeby było dobrze a tu nic z tego. Może pomogą też tabletki na wzrost libido? Chciałabym choć raz poznać jakie to uczucie ...