Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ameliax1

Dlaczego faceci leca na takie laski?

Polecane posty

Gość Ameliax1

Staram się, pracuje studiuje nigdy nie narzekałam jak chłopak przyjechał po mnie maluchem, nie miało to dla mnie znaczenia. Tymczasem chłopak który mi się podoba traktuje mnie jak zapychadło czasu. Dlaczego? mam wrażenie ze On mnie lustruje, często mnie ludzie lustrują pod katem czy nie lece na kasę, pisze do mnie po jakims czasie to chyba z nuudy, umawia sie na spotkanie i nie przychodzi. natomiast jego najbliższy kolega ma dziewczynę, taki klon jessiki Simson i ją traktuje jak księżniczkę. Prezenciki, wyjazdy, przyjeżdża po nią itd. Ona ma 24 lata wszyscy w jej wieku pracują albo coś próbują dorabiać a Ona jest na uczynnianiu rodziców, jej koleżanka twierdzi że Ona chce isc nawet na doktorat na studiach bo nie chce kończyć z zabawa i kasa od rodziców na ,,naukę''.Mam wrażenie ze Ona sie podoba mojemu koledze, i zzera go zazdrość ze jest dziewczyna jego kolegi .Wiem że powiecie ze jest zazdroszczę ale w sumie to prawda, bo jej bardzo łatwo przychodzi zdobywanie facetów.Dla mnie jest dość pusta. Ja ćwiczę, dbam o siebie ale w życiu nie będę wyglądać tak jak Ona. Dlaczego nikt nie docenia ze sie staram..

Gość gość
"uczynnianiu" :o

Gość gość
pomijając te dziwne słowo jak wyglądasz?