Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny mówicie że szukacie poważnych związków a szukacie wypicowanych lalusi

Polecane posty

Gość gość

Po jakimś czasie od nieudanego związku postanowiłem poszukać kobiety tak pierwsze przez internet. Wybrałem sobie fotkę i szukałem dziewczyn. Pisałem do dziewczyn, z niektórymi rozmawiałem dość długo. Nie jestem ani brzydki ani ładny, na pewno nie należę do facetów typu chłoptaś z ładną buźką i grzyweczką, okularki, oryginalne dostojne ciuszki i te sprawy. Zwykły 100% samiec 183cm 85kg, sylwetka umięśniona, brunet. Większość dziewczyn nie nawiązuje kontaktu bo wolą pisać z typowymi ciotkami co mają kasy jak lodu albo bogatego tatusia. Jak jesteś lalusiem gogusiem to masz każdą laską. Większość z was leci na c***owate p**deczki.

to prawda ja jestem niski, niezbyt przystojny i łysieję, za to wyglądam jak facet i mam dobre serce i co? i g****o żadna mnie nie chce.

Gość gość
Zależy do kogo pisałeś. Młode dziewczyny 16-19 lat faktycznie w większości wolą takich jak opisujesz.To wina mediów kreujących na gwiazdy takich właśnie chłoptasi- Bieber, Dawid Kwiatkowski i inni.