Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę zobaczyć kończące się aukcje na allegro,jak to zrobić?

Polecane posty

Gość gość

wszystkie kończące sie ,a nie że "zara 38 kurtka" do końca 24 h

Gość gość
zmień w ustawieniach na do końca najmniej

Gość gość
ale mnie nie interesuje konkretna grupa przedmiotów tylko wszystkie kończące sie aukcje, kiedys sie dało zobaczyc ,co oni z tym allegro porobili?

Gość gość
up

Gość gość
no tak nikt nie odpisze bo się nie da po prostu,allegro zjeb... sprawe

Gość gość
Też mi się wydaje, że nie ma takich ustawień. Ale można to inaczej ograć. Korzystasz z jakiś darowych narzedzi typu Snajper aukcyjny? Wejdz sobie na stronę www.aukcjoner.pl i tam masz tego snajpera, o którym myślę. to takie narzędzie, które Ci wygrywa daną aukcję tuż przed jej zakończeniem

Gość gość
dokładnie!!!!Dawniej można było wejść w konkretną kategorię wybrać kończące się aukcje(1godz,2godz,itd.)a teraz trzeba oglądać np.1000stron. Do kitu!!!!!!

Gość gość
U mnie miesiąc temu w firefoksie zniknęło, zainstalowałem przez to chroma i do wczoraj działało. Jeszcze mnie wku że jak najadę na zdjęcie to zniknął napis "obserwuj", trzeba otwierać aukcje żeby dodać do obserwowanych.

Gość Gość to ja
Wpisałem w google kończące się allegro i od razu mnie przekierowało. Zaznaczyłem wybraną kategorię i działa ale nie wiem jak to przekierowało...ważne, że działa

Gość Malwik22
Dzięki za aukcjoner.pl ! Dokładnie czego takiego szukałam! :) Super sprawa, już nie miałam nerwów do samodzielnego ogarniania aukcji, a teraz, można powiedzieć, "robi się samo" - snajper to cudo!

Gość gość
Ja wpisuję w google

Gość gość
ja wpisuję w google:,, kończące się allegro" i w taki sposód wchodzę na strone. wszystko jest jak kiedyś

Gość gość
od dziś JUŻ nie ma kończących się aukcji....SKANDAL :(

Gość gośćsfsfsfsfsfsfsfs
no ja też jeszcze niedawno wpisywalem w google "allegro konczace sie" i pod pierwszym linkiem byly te ostatnie. a teraz po wejsciu w link wyswietla mi ze "nic tu nie ma, strona ktorej szukasz nie istnieje". moze to tylko tymczasowo

Gość Szwed
Zapraszam , wzywam do bojkotu , skandal jak allegro mogło zamknąć stronę kończące się

Gość gość
Też się zdenerwowałem, rozważam zaprzestanie korzystania z tej platformy, ciągłe zmiany na gorsze...

Gość gość
zgłosiłam allegro, że link do strony z kończącymi się aukcjami już nie działa ;) powiedzieli, że pracują nad rozwiązaniem tego problemu haha chce to naprawde zobaczyć na pierwszej stronie same sponsorowane reklamy, tyle "okazji", że po co szukać więcej .. prawda.... szkoda słów

Gość gość
Ja bardzo lubię sobie po licytować kończące się aukcje, więc pierwszy wnerw mnie trafił jak kończące się zniknęły ze strefy okazji, a nie pojawiły się nigdzie indziej - czyli zarówno wtedy, jak i teraz należy podejrzewać celowe działanie.

Gość Lafar
Ale lipa. Kończę z Allegro. Same zmiany na gorsze. Do tego nie ma kończących się aukcji. Skandal. Czemu ma to służyć?

Gość gość
Jak w Allegro mówią że nad czymś pracuja to znaczy, że juz pozamiatane i tego nie będzie. To samo jest z szukaniem kupionych produków po dacie. Od paru lat jak zadzwonisz to sie dowiesz ze nad tym pracują :) Zastanawiam sie dlaczego nie pojawi sie oficjalny komunikat po co te zmiany albo że danej funkcjonalności nie będzie bo...

Gość gość
Allegro schodzi na psy

Gość annika1801
też jestem wkurzona, że zniknęła możliwość przeglądania konczących się aukcji, to allegro to coraz gorszy syf.......

Gość gość
bardzo dobrze ze tego nie ma, czasem chcesz coś kupić, na prawdę kupić np jako prezent i z opcją tańszego wylicytowania niż "Kup Teraz" śledzisz aukcje cały tydzień a nagle wchodzą właśnie Ci co "lubią sobie policytować kończące się aukcje" i podbijają ci cenę dla zabawy, z nudów choć wgl ich ten przedmiot nie interesuje lub przebijają. Ty wściekły/a bo tyle się czekało a taki ktoś i tak będzie pisał o wycofanie bo rzekomo mu się jedno zero za dużo wcisnęło ... SZUKASZ EMOCJI? - TO SIEDŹ I SZUKAJ AUKCJI KTÓRE CHCESZ WYGRAĆ A NIE SOBIE KLIKAĆ BO LUBIĘ

Gość gość
To odpowiedz jaką otrzymałem od Allegro "Witamy! Przykro nam, ale ta funkcjonalność została usunięta. Zachęcamy do wyszukiwania po parametrze "Strefa okazji" i "wystawione w ciągu". Pozdrawiamy!"

Gość gość
Allegro leje na klientów. Ile rzeczy kupiłem obserwując aukcje kończące się !! I co ? Ano skasowali ! Od tej poty szukam gdzie indziej a nie na Allegro ! Może zmądrzeją ,a może mają tyle kasy że mają nas gdzieś ! kropka ! Zero szacunku dla klienta ! CO WAM ALLEGRO PRZESZKADZAŁA TA FUNKCJ A? TRACICIE KLIENTÓW I DOBRZE !!