Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalpa_Taru

Podwieczorek

Polecane posty

Gość gość
Kalpa_Taru dziś Ponadto jestem dobrym obserwatorem & Ponadto to weszłaś tu z obecnym nickiem, doskonale znając to forum;) Mam to gdzieś, po prostu też widzę, co widzę i bawicie mnie, moje panie, choć powinniście raczej martwić, bo macie problem. I też się zastanawiam, jaki to problem, że musicie tu stale być i niezmiennie koncentrować na sobie uwagę. Jak to widzę, to zaczynam wierzyć, że takie jak wy jesteście odpowiedzialne za tonę hejtu i spamu, gdy ośmielają się pojawiać osoby z własnym pomysłem, chcące tu być. Kiedyś w to nie wierzyłam. Teraz zaczynam się zastanawiać, że chyba rzeczywiście jest tu parę osób z poważnymi problemami.

kal, owszem.. lubie zimne nozki, ale nie do lodow, ani lemoniady :D porosze jakiegos drinka.. najlepiej campari, lod, cytryna, z odrobina soku pomaranczowego... tak, to jest to, czego bym sie napila :classic_cool:

Gość gość
Tak pani S. Dobrze piszesz. Tabasco Fałszywa Ewo :∆

Gość gość
Jechanie po rodzicach to wszystko na co cie stac frajerzynko? :D

Gość gość
S, to Sylwia. I to ją miał na myśli Najszybszy:D Ale jaja

Gość gość
Kal to SW ale nie przeszkadza mi tylko po co te sciemy? Akurat nie mam nic do niej. Nie lubię tabasco fałszywej Ewy. Błąka się bo jej torzystwo odeszło. Wróć do Rogatej lub idź do Wilka :D:D:D

Gość gość
Kal to nie jest SW.:)

sugeruje pan, ze zadna przyszlosc przede mna? 😴

Gość gość
Kal to tab i dla zmyły gada sama ze sobą

Gość gość
Tab, Sylwuniu:D

Gość gość
Cwelikiem to cie Wilk w bacowce nazywa gdy mu berlo polerujesz :D

Gość gość
Tabasko dziś Piękną kobietą ❤️

Gość gość
Pewnie że to żaden nowy nick,Która swiezynka przychodzi i na miejscu zakłada dwa tematy,Na dodatek ze wsparciem przybywa ciocia Fridzia,frajer Koke Widmo Kojot i cała reszta zakłamanej elyty która ma pretensje ze ludzie widzą obłudę towarzystwa i komentują.Chore lamery które śmieją się z dochodzeń pomarańczowych gdy sami z tymi tabunami Nikow i projektów są do gruntu pôj****i.Z kogo się śmiejecie,z siebie się śmiejecie łachudry o dziesiątkach nicków.

"Ponadto to weszłaś tu z obecnym nickiem, doskonale znając to forum" Gościu, nie wiem czy ty mnie czytasz uważnie, wcześniej w tym temacie napisałam, że jakiś miesiąc bądź dwa do tyłu pisałam w temacie Wilka, więc miałam sporo czasu , żeby poobserwować to i owo, ale takiemu jak ty, to się nie przetłumaczy. Nie mam zresztą ochoty cię przekonywać. Tkwij sobie w tej ułudzie, że jestem starą użytkowniczką przebraną w nową błękitną sukienkę, niech ci tak będzie, skoro lepiej się z tym czujesz :) Tabasko dziś "Kalpa przecież i tak Ci napiszą, że rozmawiasz sama ze sobą. oczko.gif" A niech sobie tak myślą, jestem twoją projekcją, o czym sama ze sobą pogadam? Zapodaj jakiś temat, bo nie mam łączności z częścią twojego spersonalizowanego umysłu ;) Frida A może być drink o smaku gruszki ? ;))

Gość gość
Tabasco sama ze sobą rozmawia :D:D Nie masz kogo spamować? Szukasz uwagi i widzów stad nowe kreacje? Zmadrzej w końcu.

Gość gość
Mam pytanie. Gdzie jest Kojot :D

Jestem stara, brzydka i mam za sobą kilka klas podstawówki. Na imię mam Grażyna, Sylwia, Ewa i Romana i przez Was nie wygrałam aukcji. Ukrywam się pod każdym nowym nickiem choć ostatnio lubię bardziej ogólny. :) I po co to roztrząsać?

Gość gość
Siedziales to ty w szafie u Wilka po czym zrobiles coming out :D

Gość gość
gdzie jest wilk i jego temat? Tematu widma tez nie widze?

Kalpa :D o czym możemy porozmyślać? Na początku powiedz czy wolisz lewą półkulę czy prawą.;)

"Pewnie że to żaden nowy nick,Która swiezynka przychodzi i na miejscu zakłada dwa tematy" A co przeszkadza nowej osobie w założeniu kilku tematów? No problem , chcę coś napisać i piszę, po to założyłam konto. A inni blue przybyli na mój temat, bo zauważyli, że coś się dzieje, a tam gdzie jest ruch, tam można wymienić między sobą parę zdań ;)

qzwa... a niby od kiedy ja jestem w jakiejs elycie :O .. wez trzasnij sie glowka o mur, bo widocznie trzaskanie raczka jest za delikatne. panie widmo, przepraszam.. musialam najpierw odpowiedziec nadcisnieniowemu detektywowi. w sensie nie bardzo widze, poniewaz jestem krotkowidzem. poza tym ostanio stalam sie znowu bezsmyslna, wiec jak wnosze z pana slow, nie rokuje to najlepiej na przyszlosc.

Gość gość
Czy srodkową?:-)

Gość gość
To udowodnij frajerzynko. Potrafisz? :D

Gość gość
W

Gość gość
Nie potrafi, bo nikt nigdy do niego na mejla nie napisał:D

Gość gość
Tytuł tematu powinien brzmiec:Plucie jadem pomarańczowo-niebieskim" Taki podwieczorek :-O

Czy pomarańcze chcą , żebym założyła nowy temat specjalnie dla was? :D